3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Dobré Vody


Branky


28. C. Novotný (p.) , 33. R. Hanzal , 64. P. Šteyer - 4. M. Slípka (p.) , 80. T. Dvořák
1

Souboj o druhé místo byl na programu 18. kola, ve kterém přivítala Dobrá Voda na svém hřišti českobudějovickou Slavii. V zápase byly k vidění dva pokutové kopy a celkem pět branek.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se z penalty ujali vedení, to však neudrželi...

Slavia vstoupila do utkání velmi aktivně a dobrým napadáním dělala domácím problémy. Z toho pramenila i úvodní branka, která padla hned ve 4. minutě zápasu. Do pokutového území se neohroženě prodral Kindermann, následně byl sražen a nařízenou penaltu proměnil tradiční exekutor ve slávistickém dresu Slípka, 0:1 pro hosty. Inkasovaný gól domácí probudil a ti svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu. Hosty nejprve podržel povedeným zákrokem brankář Wolf, když zlikvidoval nebezpečný přímý kop směřující pod břevno. Několikaminutový nápor domácích se hostům podařilo přečkat a hru znovu vyrovnat, ale ve 28. minutě se pískala penalta i na druhé straně, kterou proměnil Novotný a bylo srovnáno, 1:1. Domácí využili euforie po vyrovnání a ve 33. minutě se dostali do vedení. Po centru z levé strany mířil Hanzal hlavou přesně k tyči, 2:1 pro domácí. Hosté si ještě do konce prvního poločasu dokázali vypracovat několik slibných akcí, ale některé se jim nepodařilo lépe zakončit a jiné zastavil praporek pomezního rozhodčího. S vedením na své straně tedy nakonec odcházeli do šaten domácí.

Hosté bojovali až do konce...

Hned z úvodních minut druhého poločasu bylo zřejmé, že hosté se s pro ně nepříznivým stavem rozhodně nehodlají smířit a podobně jako v úvodu zápasu na svého soupeře znovu vlétli a měli více míč na svých kopačkách. Do nebezpečného zakončení se však Slavia nedostala a domácí znovu trestali. V 64. minutě chybovala hostující obrana ve vlastním vápně, míče se zmocnil Šteyer a se zakončením již neměl problém, 3:1 pro domácí. V tomto okamžiku už hosté opravdu neměli, co ztratit a tlačili se dopředu. V 79. minutě přišlo snížení z kopačky Dvořáka, který se po dlouhém autu obtočil kolem bránícího hráče a poslal míč za záda domácího brankáře, 3:2. V samotném závěru utkání se do vápna prosmýkl hostující Kindermann, do jeho pokusu o zakončení se však vložil jeden z bránících hráčů, hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale píšťalka hlavního arbitra zápasu zůstala němá. Víc už se toho ve zbývajících minutách neodehrálo a Dobrá Voda si tak na své konto připsala další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Před hodně slušnou diváckou návštěvou se hrál bojový zápas plný tvrdých osobních soubojů. Sice nebylo k vidění moc kombinačních akcí, nebo jiných šancí, ale přesto padlo celkem pět branek.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Tento zápas měl být jedním z vrcholů jara. Z trenérského hlediska to bylo hodně netradiční a náročné. Místo klasického koučinku jsme museli každou chvíli hasit pochopitelné emoce hráčů v průběhu celého duelu a samozřejmě i po něm. Tým si zaslouží absolutorium za předvedený výkon i za disciplinovanost, což nebylo v tomto duelu vůbec nic jednoduchého. Těšíme se na další utkání jara, jsme rádi, že to máme za sebou.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Sedlic [-] , J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] (86. T. Bartoš [-] ) , J. Baštář [-] , J. Peleška [-] , R. Hanzal [-] (90. P. Smejkal [-] ) , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , J. Lašák [-] , P. Šteyer [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , D. Strobl [-] (74. L. Kolárik [-] ) , P. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] , O. Kindermann [-] (84. D. Mareš [-] ) , F. Pauch [-] (58. P. Kladenský [-] ) , M. Slípka [-] , M. Jordán [-] (46. J. Korbel [-] ) , O. Šanda [-] , P. Mizera [-]

ŽK: 29. C. Novotný , 52. J. Hanousek , 74. J. Baštář , 88. P. Sedlic - 15. M. Slípka , 20. P. Kindermann , 85. O. Šanda , 89. D. Mareš , 90. G. Wolf , 90. P. Kladenský .
Hráči zápasu: J. Peleška , R. Hanzal - M. Slípka , T. Dvořák .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ťupa Michal - NOVOTNÝ Jiří, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2016 21:29
vážení přátelé fotbalu,,ještě po 3 dnech nemohu rozdýchat to,co se dělo na D.Vodě v utkání se Slavií. Takový zářez ze strany rozhodčích jsem v kopané ještě nezažil a to je mi 57 let. Pomezní vas prostě nepustí,hlavní odpíská penaltu za ruku,,kterou nevidělo 200 lidí,druhý pomezní nemává ofsajdy domácím.co s tím chcete dělat.2 MINUTY PŘED KONCEM UŽ OPRAVDU NEMUŽE ODPÍSKAT JASNOU PENALTU A SAMOZŘEJMĚ SE NIC NENASTAVUJE. Tedy 3 ku 2 tak jak bylo nařízeno a domluveno.Proč na tak duležitém utkaní není delegat si mužeme představit. Opravdu máme toto zapotřebí i v I.A tř. Boris