Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice ve druhém poločase dotahovaly, ale na pět gólů Jindřichova Hradce to nestačilo!


Branky


69. M. Bez , 72. F. Benhák , 84. J. Fencl - 6. P. Völfel , 8. F. Votava , 26. P. Jaroš , 44. M. Völfel , 88. F. Votava
0

Hráči Jindřichova Hradce vlétli do zápasu a během prvního poločasu si vypracovali čtyřbrankový náskok. Domácí se vzchopili až v poločase druhém, ale to už bylo pozdě.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu jednoznačně pro hosty...

Zdá se, že jindřichohradečtí fotbalisté chytili v posledních zápasech celkem slušnou formu, což také potvrdili tento víkend na půdě nováčka soutěže Ledenic. První minuty zápasu mluví jasně ve prospěch hostujícího celku z Jindřichova Hradce. Již v šesté minutě se hosté ujali vedení 1:0, o které se postaral Pavel Völfel. Sotva domácí vylovili míč ze své sítě, třepetal se v ní míč znovu. Tentokrát se v osmě minutě dokázal po teči jednoho z domácích hráčů prosadit Filip Votava. Hosté si tedy vypracovali pěkný dvoubrankový náskok, což jim dodalo ještě více klidu na kopačky. To se znovu projevilo ve 26. minutě, když domácího brankáře Mičana potřetí v zápase překonal Petr Jaroš, 0:3 pro hosty. A aby toho nebylo málo, tak jindřichohradečtí borci přispěchali ještě se čtvrtým kouskem minutu před koncem první pětačtyřicetiminutovky. Ve 44. minutě rozjásal své spoluhráče už počtvrté Michal Völfel.

Domácí se vzchopili, k vyrovnání to však nestačilo...

S vědomím toho, že mají na své straně pohodlný čtyřbrankový náskok, nejspíše hosté trochu usnuli na vavřínech a pustili svého soupeře zbytečně do hry. Tlak domácích vyústil v 69. minutě v jejich první branku, o kterou se postaral střelec Michal Bez. Za necelé tři minuty přispěchaly Ledenice s dalším gólem, na rozdíl dvou branek tentokrát snižoval Benhák. V 84. minutě se hosté začali pořádně strachovat o výsledek, protože Fencl přidal třetí gól Ledenic, které v tuto chvíli od vyrovnání dělila už pouze jediná branka. Promarnit čtyřbrankové vedení se jen tak nevidí, to si nejspíše uvědomili i hosté a znovu zapli. Nakonec se jim znovu podařilo odskočit na rozdíl dvou branek, když se v 88. minutě trefil podruhé v zápase Votava. Celkem dramatický závěr utkání, kdy domácí sahali po vyrovnání, tedy hosté přeci jen zvládli a domů si odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910 B
Tomáš Šmíd (obránce): Začátek zápasu byl v naší režii, pomohl nám první gól a hned na to vlastní, čímž jsme se dostali do herní pohody. Následovaly dvě krásné trefy od Michala Völfela a od Petra Jaroše, čímž jsme zakončili první poločas, ve kterém jsme byli jasně lepší. Druhý poločas jsme se dostali zbytečně pod tlak, z čehož pramenily tři inkasované góly, které domácí nakoply, a my jsme si utkání zbytečně zkomplikovali. Domácí byli hodně aktivní a šance na vyrovnání měli. Díky trefě Filipa Votavy ze závěru utkání jsme jim ale uskočili na rozdíl dvou branek a dohráli zápas v klidu.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] (46. P. Králík [-] ) - J. Pavlík [-] , M. Kopáček [-] - T. Lamáček [-] , J. Fencl [-] , M. Volf [-] (76. K. Havelka [-] ) , J. Fošum [-] , M. Kožant [-] - F. Benhák [-] , M. Kadlec [-] (46. J. Mařík [-] ) , M. Bez [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - J. Chyška [-] (75. T. Šmíd [-] ) , M. Votava [-] - M. Völfel [-] , M. Bureš [-] , P. Jaroš [-] , T. Havlík [-] , P. Völfel [-] , D. Cettl [-] , F. Votava [-] (90. J. Sláma [-] ) , K. Voldán [-]

ŽK: 40. M. Kadlec , 83. J. Fošum - 11. P. Völfel , 45. K. Voldán , 72. M. Votava .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Petr - Sebera Filip, Fiala Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.