1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovicím bod se Sezimákem k záchraně nestačil


Branky


0

Ještě před zápasem žila naděje Mirovic na záchranu, ta po něm však vzala za své, jelikož přímý konkurent v boji o záchranu Osek dokázal získat bod ve Vodňanech a tím definitivně rozhodl o sestupu Mirovických.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sezimák poslal do vedení Vilímek...

Definitivní tečku za svým působením v 1. A třídě udělali mirovičtí fotbalisté v posledním kole, ve kterém na svém hřišti přivítali Sokol Sezimovo Ústí. Sezimák již mohl odehrát závěrečné kolo v naprostém klidu, což mu dovolilo jeho postavení na osmém místě tabulky. Naproti tomu domácí stále ještě mohli zabojovat o záchranu v soutěži, k té však potřebovali bodovat naplno, aby se dokázali dostat před Osek. V první pětačtyřicetiminutovce se čekalo na gól dlouho, ten padl až ve 44. minutě, kdy se trefil hostující Patrik Vilímek, 0:1. Domácí tedy museli dotahovat jednobrankové manko a záchrana se jim opět o něco zkomplikovala.

Vyrovnání z kopačky Císaře...

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako dějství první. Domácí se snažili bojovat a dotáhnout jednogólovou ztrátu z prvního poločasu. Jejich útočné snahy však narážely na obranu soupeře, který jim nechtěl dát nic zadarmo. Když už se zdálo, že Sezimák své těsné vedení udrží až do závěrečného hvizdu, dokázaly se Mirovice konečně prosadit. S vyrovnáním přišel v 80. minutě Císař, 1:1. V závěrečné desetiminutovce již ani jeden z týmů další branku přidat nedokázal a utkání tedy skončilo nerozhodně. Na pozici Sezimáku v tabulce to nemělo žádný výrazný vliv, ale pro domácí byl bod málo a s 1. A třídou se bohužel musí rozloučit.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - J. Hřídel [-] (70. Š. Sedlák [-] ) , K. Mařík [-] , A. Kazák [-] - R. Peterka [-] , P. Kuba [-] , P. Kvěch [-] - J. Císař [-] (88. J. Merta [-] ) , V. Jelínek [-] (63. J. Becher [-] ) - M. Mrlina [-] (56. T. Hlavín [-] ) , K. Mařík [-]

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] - J. Bartáček [-] - D. Šmíd [-] - R. Chvojka [-] (66. L. Reif [-] ) , J. Fák [-] , D. Hladík [-] , Z. Funda [-] , L. Irsa [-]

ŽK: 16. J. Hřídel , 69. R. Peterka - 77. P. Sazma .
Hráči zápasu: J. Císař - P. Vilímek .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - MRÁZ Roman, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.