2:2
(1:0)
50. M. Zach
79. V. Rothbauer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín vykopl dveře Krajského přeboru dokořán!!!


Branky


42. O. Mládek , 60. D. Král - 50. M. Zach , 79. V. Rothbauer (p.)
0

Jediný bod scházel protivínským fotbalistům k definitivní jistotě prvenství v soutěži. Ten se jim podařilo získat na půdě Chýnova a nyní je již jisté, že v příští sezóně okusí Protivín nevyšší krajskou soutěž!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov se ujal vedení...

Ne nadarmo se říká, že udělat poslední krok, bývá zpravidla nejtěžší. O pravdivosti tohoto tvrzení se přesvědčili i fotbalisté Protivína. Těm tři kola před koncem sezóny stačilo získat již jen jeden jediný bod, který by jim zaručil zisk mistrovského titulu. Soupeřem jim byl Chýnov, který je především na domácí půdě hodně nepříjemným soupeřem. I tentokrát nastoupili domácí do zápasu s velkým odhodláním a nasazením, prezentovali se dobře organizovanou hrou a důrazným napadáním značně znepříjemňovali svému protivníkovi život. Hosté z Protivína se nemohli v první pětačtyřicetiminutovce dostat do svého obvyklého herního tempa. Výsledkem toho byla vedoucí branka domácích, o kterou se chvíli před poločasovou přestávkou ve 42. minutě postaral Mládek, 1:0. Do konce prvního poločasu již Protivín gólově odpovědět nedokázal.

Bod měl pro Protivín cenu zlata...

Hra Protivína se ve druhém poločase zlepšila a hned v 50. minutě přispěchal hostující Zach s vyrovnáním, 1:1. Misky vah se tak opět srovnaly. To však neplatilo příliš dlouhou dobu, jelikož v 60. minutě strhl vedení zpět na stranu domácích Král, 2:1. Hosté se nechtěli smířit s tím, že budou muset postupové oslavy znovu odsunout, tlačili se za vyrovnáním a nakonec se dočkali, když v 79. minutě proměnil nařízený pokutový kop Rothbauer, 2:2. Ve zbývajících minutách druhého poločasu se již skóre neměnilo ani na jedné straně a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra utkání mohly propuknout protivínské postupové oslavy naplno! Vyhrát soutěž je jedna věc, ale když se vám to podaří podobným stylem, jakým to zvládli fotbalisté Protivína, tak opravdu nezbývá, než smeknout. Protivínská pohádka má šťastný konec, gratulujeme!



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč FC Chýnov): Za normálních okolností by byl bod s prvním mužstvem tabulky zlatý, ale v tuhle chvíli je pro nás málo. Bylo vidět, že proti nám hraje kvalitní soupeř, ale díky naší pozorné obraně jsme hosty do větších šancí nepouštěli. Vstřelili jsme první gól a hosté zvýšili tempo, z čehož plynulo vyrovnání. Opět se nám podařilo strhnout vedení na svou stranu, ale v závěru jsme po zbytečné penaltě opět inkasovali. Zbytek zápasu byl rozkouskovaný bez dalších šancí. Musíme nutně bodovat v Blatné.

FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Ukázalo se, že poslední krok bývá nejtěžší. Chýnov se ukázal v dobrém světle, hrál organizovaně a agresivně. My se v první půli opět hledali a zaslouženě prohrávali. Ve druhém poločase už jsme hráli lépe, ale k našemu standardu to mělo stále daleko. Nicméně jsme přijeli pro bod a ten máme, takže jsme spokojení a můžeme tři týdny slavit.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - V. Hruška [-] , J. Petrů [-] (58. V. Zadražil [-] ) , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (73. D. Havlík [-] ) , M. Sedlatý [-] , D. Král [-] , V. Hruška [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , L. Ruczkowski [-] , L. Hála [-] (71. M. Fiala [-] ) - J. Vojta [-] , M. Zach [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Moravec [-] , J. Vorel [-] (90. M. Bartuška [-] )

ŽK: 33. D. Král , 40. T. Kučera , 67. O. Mládek - 48. R. Vojta .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Formánek Luboš - TAUBER Lukáš, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.