3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivínu chybí poslední krůček k titulu


Branky


0

Po minulém zaváhání na půdě Bernartic přivítal Protivín na svém hřišti Mirovice a od úvodních minut zápasu bylo patrné, že domácí mají jediný cíl. Vítězství!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva bleskévé údery během sedmi minut...

Vedoucí tým soutěže Protivín v minulém kole poprvé za celou sezónu okusil hořkost porážky, kdy podlehl Bernarticím na jejich hřišti 4:1. Bylo jasné, že protivínští fotbalisté budou chtít za každou cenu odčinit toto zaváhání v dalším utkání, ve kterém přivítali na své půdě celek Mirovic. To, že domácí nechtějí ponechat nic náhodě, byl zřejmé hned od úvodního hvizdu, po kterém na svého soupeře vlétli s obrovskou vervou a odhodláním, díky čemuž se dostávali do jedné šance za druhé a již v 7. minutě vedli 2:0. Jako první otevřel skóre zápasu v 5. minutě, kdo jiný, než kanonýr na slovo vzatý Jaromír Vorel, 1:0. Dvě minuty poté se prosadil zkušený matador Ondřej Prášil, když v 7. minutě zvyšoval na 2:0. Hosté byli zaskočeni vstupem domácích do utkání a snažili se z nepříjemného tlaku vymanit. V průběhu první pětačtyřicetiminutovky již žádný další gól k vidění nebyl a do šaten tak o poločasové přestávce odcházeli jednoznačně spokojenější domácí.

Jaromír Vorel přidal gólovou pojistku...

Domácí se možná nechali trochu ukolébat pohodlným dvoubrankovým vedením a hosté se dokázali přeci jen vymanit z tlaku, který na něj Protivín vyvinul hned v úvodu zápasu. Nicméně domácí se stále dostávali do nebezpečných šancí a nutno dodat, že velkou zásluhu na tom, že se skóre znovu neměnilo, měl dobře chytající hostující brankář Slavík, který stále udržoval alespoň malou jiskru naděje z pohledu hostí na to, se stavem zápasu ještě něco udělat. Na gól ze 79. minuty už však byl i on krátký. Jaromír Vorel skóre utkání otevřel a v samotném závěru jej svou druhou brankou i stylově uzavřel, 3:0. Protivín si tak připsal další tříbodový zisk a jelikož jeho nejbližší pronásledovatel, kterým byly Bernartice, podlehl Vacovu, tak mu stačí z posledních tří zápasů uhrát alespoň bod a může slavit mistrovský titul. Do konce jara zbývá odehrát tři utkání, aby mohl Protivín udělat definitivní tečku za svým pohádkovým příběhem, který v této sezóně píše!



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Po minulém týdnu jsme věděli, že nás čeká herně dost podobný soupeř, a že proto nesmíme propadnout v úvodu utkání a pustit Mirovické do hry. To se nám povedlo a od úvodního hvizdu jsme na hosty vlétli a během prvních deseti minut měli snad osm gólovek, z nichž jsme dvě proměnili a po zásluze vedli. Poté jsme ale opět polevili a i díky skvěle chytajícímu Slavíkovi hosté drželi pro ně velice lichotivé skóre asi až do 80. minuty, kdy definitivně pečetil naše vítězství kapitán Vorel. Hosty od nepříjemného přídělu zachránil jejich nejlepší hráč Slavík.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] (54. M. Fiala [-] ) , V. Rothbauer [-] , L. Ruczkowski [-] (46. M. Zach [-] ) - J. Vojta [-] (85. M. Bartuška [-] ) , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-]

SK Mirovice
F. Slavík [-] - A. Kazák [-] - R. Peterka [-] - V. Jelínek [-] , J. Císař [-] - T. Hlavín [-] (82. J. Merta [-] ) , J. Becher [-] , Š. Sedlák [-] , K. Mařík [-] , J. Hřídel [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 84. J. Vojta - 69. K. Mařík , 81. R. Peterka .
Místo: Protivín. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tauber Lukáš - DVOŘÁK Petr, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.