0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany vrátily Sezimáku pohárovou porážku


Branky


0

V týdnu se oba týmy střetly ve finále krajského poháru, kde první zápas ovládli fotbalisté Sezimova Ústí. O víkendu tomu však již bylo úplně jinak, když si tři body připsaly Vodňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl...

Oba týmy se proti sobě postavily v průběhu tohoto týdne hned dvakrát, jelikož ve středu byl na programu finálový zápas, ve kterém Vodnňany na svém hřišti podlehly Sezimáku 2:3. O to více motivace k odplatě museli mít vodňanští fotbalisté o víkendu, kdy se tyto celky potkali znovu, tentokrát se však hrálo na hřiště sezimoústeckého Sokola. V první pětačtyřicetiminutovce měli o něco více ze hry hosté, ale jejich útočné snahy se jim v gól přetavit nedařilo. Ani domácí se na druhé straně nedokázali prosadit přes pozornou obranu hostí a skóre utkání tak zůstávalo neměnné. Bezbrankový stav nakonec vydržel až do poločasové přestávky a do šaten se tak odcházelo za stejného stavu, jakým utkání začalo, tedy 0:0.

Vodňany začaly pálit ostrými...

Lepší taktiku na svého soupeře o poločasové přestávce nejspíše vymysleli hosté, jelikož se hned v 50. minutě ujali zásluhou Bečváře jednobrankového vedení. Domácím se na tuto branku nepodařilo rychle odpovědět a v 66. minutě přispěchali hosté s druhým úderem. Na rozdíl dvou gólů zvyšoval Volmut, 0:2. Ten byl střelecky při chuti a v 73. minutě se zapsal na střeleckou listinu zápasu podruhé, když poslal Vodňany již do tříbrankového trháku. V 86. minutě stvrdil vítězství hostujícího celku čtvrtým gólem Varyš a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Vodňanům se tak podařilo vrátit svému soupeři pohárovou porážku.



Ohlasy k zápasu



FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Výsledek velmi dobrý, myslím si, že zasloužené vítězství. Mrzí mě, že jsme něco podobného nedokázali předvést i ve středu v poháru, kdy jsme se stejným soupeřem prohráli 3:2. Dnes jsme odehráli velmi dobré utkání. Udělali jsme dobré změny v sestavě, které se nakonec osvědčily. Celý tým hrál dobře a zvlášť bych chtěl pochválit Bečváře a Volmuta, kteří zařídili první dva góly.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , P. Sazma [-] - J. Bartáček [-] - P. Nikl [-] (76. M. Novotný [-] ) , D. Šmíd [-] - L. Šebek [-] (68. J. Kadlec [-] ) , L. Irsa [-] (40. A. Němec [-] ) , D. Hladík [-] , M. Kuldan [-] (46. L. Reif [-] )

FK Vodňany
J. Budín [-] - M. Hojdekr [-] , D. Bečvář [-] (83. J. Hajný [-] ) , J. Volmut [-] , L. Malík [-] (28. D. Janda [-] ) , K. Kukla [-] , J. Chalupský [-] (46. D. Vítovec [-] ) , J. Bače [-] , J. Varyš [-] (87. M. Kašpar [-] ) , T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 58. L. Reif - 30. J. Hajný , 56. K. Kukla , 78. D. Vítovec .
Hráči zápasu: J. Volmut , D. Bečvář .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimšík Jan - KROUTL Vít, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.