2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Málek vystřelil Vimperku tři body!


Branky


0

Vimper v uplynulém kole přivítal na svém hřišti sezimoústecký Sokol. O zisku tří bodů pro domácí rozhodl střelec Málek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly k vidění nebyly, za to červená karta ano...

Oba dva týmy v minulém kole dokázaly bodovat naplno. Vimperk si odvezl tři body za vítězství v poměru 0:2 na půdě Týna nad Vltavou a stejným poměrem skončilo i utkání mezi Sokolem Sezimovo Ústí, který porazil na svém hřišti Blatnou. Není tedy pochyb o tom, že oba celky chtěly navázat na své předešlé výkony a potvrdit své bodové zisky. V první pětačtyřicetiminutovce čekali diváci na gól marně. Ani jednomu z týmu se nedařilo dotáhnout své útočné akce do zdárného gólového konce a brankáři na obou stranách měli stále čistý štít. Vzruch přinesla 38. minuty, kdy viděl červený kartónek v ruce hlavního arbitra zápasu hostující Pěknice a musel tak předčasně do šaten. To mělo hrát do karet domácím, ale do konce poločasu žádný gól nepadl a Vimperk tak mohl o poločasové přestávce přemýšlet, jak svou početní převahu využije v poločase druhém.

Málek rozhodl...

Po patnácti minutách druhé půle se diváci přeci jen dočkali první branky. V 61. minutě dokázal překonat hostujícího brankáře Sedloně domácí Ondřej Málek a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení. Gólové manko se hostům podařilo dohnat v 72. minutě, kdy přišlo vyrovnání, o které se zasloužil Libor Mikšík, 1:1. Vyrovnaný stav utkání však vydržel jen do 80. minuty, kdy znovu udeřili domácí. Opět to byl střelec Málek, kdo rozvlnil síť za zády hostujícího gólmana, 2:1pro domácí. Tento stav vydržel na ukazateli skóre až do konce utkání a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra mohli domácí slavit další cenný tříbodový zisk.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - M. Sedláček [-] , V. Pankratz [-] (87. J. Bláha [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , J. Děd [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] , P. Samohejl [-] (76. J. Blahout [-] ) , M. Šíp [-] , R. Ketzer [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] - J. Bartáček [-] , A. Kutner [-] , M. Pěknice [-] - D. Šmíd [-] , P. Nikl [-] (60. L. Mikšík [-] ) - Z. Funda [-] , D. Hladík [-]

ŽK: 3. R. Ketzer , 40. J. Pešek , 63. M. Sedláček , 90. J. Pospíchal - 24. M. Pěknice , 42. A. Kutner . ČK: 38. M. Pěknice .
Hráči zápasu: O. Málek .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - JEVČÁK Martin, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.