D. Roubín 53. (p.)
J. Hoch 90.
2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák si odvezl z Oseka tři body a ukázal sportovního ducha!


Branky


53. D. Roubín (p.) , 90. J. Hoch - 73. P. Vilímek , 82. D. Šmíd , 90. L. Irsa
0

Souboj osecké rezervy se sezimoústeckým Sokolem byl na programu uplynulého kola. Oby týmy se o výsledek přetahovaly až do samotného závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas...

Ten, kdo přišel na zápas a čekal nějakou gólovou smršť od úvodních minut, byl nejspíše v první pětačtyřicetiminutovce zklamán. Oba týmy se snažily hledat skulinky v obraně svého soupeře, ale oběma to šlo jen stěží a ani jedna z útočných akcí na obou stranách hřiště gólem neskončila. Bojovalo se o každý míč a každý metr hřiště, ale gólů se zkrátka v prvním poločase diváci nedočkali. Ti, kteří však nad fotbalisty nezlomili hůl a vydrželi do poločasu druhého, určitě litovat nemuseli.

Gesto fair-play v závěru zápasu si zaslouží uznání!

V 53. minutě otevřel skóre zápasu Dominik Roubín, který proměnil nařízený pokutový kop a poslal tak domácí do jednobrankového vedení. Hosté přispěchali s vyrovnáním v 73. minutě, když misky vah opět srovnal sezimoústecký Patrik Vilímek, 1:1. S tímto stavem utkání se však hosté nehodlali smířit a v 82. minutě zásluhou Šmída strhli vedení na svou stranu, 1:2 pro hosty. Herní čas se přehoupl do nastavení a mnozí již nejspíše očekávali, že utkání už nic dalšího nepřinese. Opak byl ale pravdou. Gesto v duchu fair-play, které předvedli hosté v samotném závěru zápasu, se jen tak nevidí a zaslouží uznání! Třetí branku vsítili totiž hosté v 92. minutě spíše nedopatřením po „míči rozhodčího“. Sezimák však ihned poté nechal sportovně domácí také vstřelit gól. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavního arbitra a konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): Za celý zápas jsme moc fotbalové krásy nepředvedli. Dokázali jsme si vypracovat akorát jednu vyloženou, šanci, kterou jsme v druhém poločase neproměnili. První poločas se odehrával spíše mezi oběma vápny, a proto skončil bez gólu. Ve druhém poločase jsme se dostali do vedení po brance Roubina z penalty. Po té jsme, ale nepochopitelně přestali hrát a dostali jsme soupeře do hry. Ten zvýšil svoji aktivitu i počet branek v naší síti. Třetí gól jsme dostali při vracení balonu z ,,míče rozhodčího,, proto si hosté poté nechali v duchu fair-play vstřelit gól. To již bylo v 90. minutě a zápas byl ukončen.




Sestavy


TJ Osek B
J. Chaluš [-] - J. Hoch [-] , J. Hájek [-] , V. Mrkvička [-] , D. Roubín [-] (82. M. Komrska [-] ) , F. Frček [-] , S. Hosnedl [-] , M. Brabec [-] , J. Diviš [-] (57. V. Pichlík [-] ) , M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-]

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , P. Vinš [-] (65. L. Irsa [-] ) , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] - J. Bartáček [-] , A. Kutner [-] , M. Pěknice [-] - P. Nikl [-] (90. L. Mikšík [-] ) , D. Šmíd [-] - Z. Funda [-] (60. D. Hladík [-] )

ŽK: 56. M. Brabec , 69. M. Krejčí , 79. F. Frček - 71. A. Kutner , 90. D. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Hoch , D. Roubín - L. Irsa , D. Šmíd , P. Vilímek .
Místo: Osek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ťupa Michal - RINTH Jan, ŠPLÍCHAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.