Šumavské derby ovládl Vimperk!


Branky


47. M. Šíp , 90. J. Bláha , 90. M. Šíp (p.) - 14. V. Zábranský , 74. T. Kovařík , 82. F. Zitta
0

Souboj dvou šumavských rivalů byl na programu tohoto kola ve Vimperku, kam zavítal Vacov. Domácí potvrdili pravidlo můj dům, můj hrad.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali v prvním poločase vedení...

20. kolo fotbalové 1. A třídy proti sobě svedlo dva šumavské týmy, kterými byly domácí Vimperk a hostující Vacov. Ani jeden ze soupeřů určitě nechtěj odcházet z derby se svěšenou hlavou a oba zajisté pomýšleli na tříbodový zisk. Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté z Vacova, kteří se ve 14. minutě ujali jednobrankového vedení. Brankáře Hrubého dokázal překonat Vít Zábranský a otevřel tak skóre zápasu, 0:1 pro hosty. V první pětačtyřicetiminutovce to však byl jediný gól, kterého se diváci dočkali, jelikož ani jeden z týmů už se v následujících minutách prosadit nedokázal. O poločasové přestávce tedy odcházeli do šaten s těsným vedením hosté a domácí mohli vymýšlet, jak na svého soupeře vyzrají v poločase druhém.

Domácí vyrovnali dvěma góly v samotném závěru...

Kdo si počkal na druhý poločas, ten se dočkal a určitě nemusel litovat. Po brankově chudém prvním dějství se v tom druhém s góly roztrhl pytel. Hned ve 47. minutě přispěchali domácí s vyrovnáním, o které se postaral Šíp, 1:1. V následujících minutách se bojovalo o každý míč a v 74. minutě se skóre měnilo znovu. Podruhé do vedení poslal Vacov Kovařík, 1:2 pro hosty. Domácím se nedařilo najít gólovou odpověď a v 82. minutě prohrávali již 1:3, když se třetím zásahem do jejich sítě přišel hostující Zitta. Ne nadarmo se však říká, že fotbal se hraje devadesát minut, na vlastní kůži se o pravdivosti tohoto tvrzení přesvědčil Vimperk. V 90. minutě snižoval Bláha na rozdíl jedné branky a v 92. minutě srovnal stav utkání z pokutového kopu Šíp, který se tak podruhé zapsal mezi střelce. Na žádný další gól už nebyl čas a šumavské derby tak nakonec skončilo nerozhodným stavem 3:3.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Blahout [-] (46. V. Pankratz [-] ) , J. Čech [-] (82. J. Psutka [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Děd [-] , O. Málek [-] , P. Vondrášek [-] (87. J. Bláha [-] ) , M. Šíp [-] , P. Samohejl [-] (63. T. Schwamberger [-] ) , M. Sedláček [-] , R. Ketzer [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - V. Zábranský [-] , M. Vítovec [-] , P. Vojtíšek [-] (71. J. Ketzer [-] ) , F. Zitta [-] , Z. Švihel [-] (63. T. Kovařík [-] ) , F. Roučka [-] (87. A. Jírovec [-] ) , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , V. Blahout [-] , J. Červenka [-]

ŽK: 54. J. Mls , 84. M. Vítovec .
Hráči zápasu: M. Šíp - V. Zábranský , F. Zitta .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Rinth Jan - DVOŘÁK Petr, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.