1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín ovládl Vorlovým hatrickem derby! Zápas sledovalo rekordních 550 diváků!


Branky


2. J. Varyš - 12. J. Vorel , 16. J. Vorel , 31. J. Vorel , 67. L. Veselý
0

V sobotním odpoledni bylo na programu očekávané derby mezi Vodňany a Protivínem, aktuálně tedy mezi třetím a prvním týmem soutěže. Do vedení se jako první dostali domácí, ale z vítězství se nakonec radovali hosté!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Vorel stihl do poločasu hattrick...

Vstup do utkání měli domácí opravdu povedený, když se hned ve druhé minutě ujali zásluhou Varyše bleskového vedení 1:0. Chybělo opravdu málo a o chvíli později se mohli příznivci domácích radovat znovu, ale Vokatý ve vyložené šanci minul. O pár minut později mohly Vodňany litovat. Ve 12. minutě vyrovnal z přímého kopu kononýr v dresu hostů Jaromír Vorel, 1:1. Sotva domácí zjistili, že je vyrovnáno, tak už prohrávali a znovu u toho byl Jaromír Vorel, který v 16. minutě obracel skóre ve prospěch Protivína, 1:2 pro hosty. To, že je tento hráč opravdu střelecky při chuti potvrdil po třetí ještě před poločasovou přestávkou, kdy ve 31. minutě završil hattrick a současně dokonal obrat v utkání na 1:3 pro hosty. Domácí opaření zvratem už v prvním poločase gólově odpovědět nedokázali a do šaten si tak odnášeli poločasové vedení hosté.

Protivín už si své vedení pohlídal i přes početní nevýhodu...

V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky domácí svého soupeře zatlačili, ale pozorná hostující obrana v čele s gólmanem Hanusem žádnou změnu ve skóre nedopustila. Navíc ve 48. minutě musel předčasně pod sprchy domácí hráč Roman Veselý a šance pro domácí se stavem zápasu něco udělat ještě více klesly. Poté co přečkali nápor Vodňan, se hosté znovu vrhli do útoku a odměnou jim byla pojistka v podobě čtvrtého gólu, o který se postaral v 67. minutě Luboš Veselý a dá se říci, že o osudu utkání bylo rozhodnuto. Protivín ovládl derby před rekordní diváckou kulisou. Malou útěchou pro Vodňanské může být jen fakt, že přerušili protivínskou šňůru bez obdržené branky, které čítala 558 minut. Za to ale bohužel žádné body nezískají.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Vstup do utkání nám stejně jako na podzim nevyšel. Domácí na nás vlétli a díky našemu nedůrazu a laksnosti hned z první akce skórovali, když jsme prohráli tři souboje v řadě! Za dalších pár minut nás mohli dorazit, ale Vokatý snad z metru přestřelil prázdnou branku. My jsme kontrovali krásným přímým kopem v podání J. Vorla, který do půle přidal další dva góly. Když jsme přežili nápor domácích ze začátku druhé půle a sami přidali Veselým čtvrtý gól, bylo o výsledku rozhodnuto. Vítězství z horké vodňanské půdy si hodně ceníme.



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - R. Veselý [-] , J. Bače [-] , M. Hojdekr [-] (86. F. Hubáček [-] ) , J. Volmut [-] (86. M. Polanský [-] ) , L. Malík [-] (53. D. Bečvář [-] ) , K. Kukla [-] (86. M. Kvapil [-] ) , J. Chalupský [-] , J. Varyš [-] (68. T. Dvořák [-] ) , T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , L. Ruczkowski [-] - J. Vojta [-] (66. L. Veselý [-] ) , M. Zach [-] (86. P. Sládek [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] (83. M. Fiala [-] ) , J. Moravec [-]

ŽK: 15. R. Veselý , 35. T. Vokatý , 80. K. Kukla - 40. M. Zach . ČK: 48. R. Veselý .
Hráči zápasu: J. Vorel .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 550. Rozhodčí: Vítek Miroslav - ŠIMŠÍK Jan, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.