7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín si s chutí zastřílel, odnesl to Vimperk


Branky


19. J. Pešek (vl.) , 20. J. Moravec , 31. Z. Vorel , 60. J. Vorel , 64. L. Ruczkowski , 69. J. Vorel , 88. L. Veselý
0

Vimperku se určitě z Protivína neodjíždělo moc dobře. Domácí byli střelecky při chuti a svému soupeři na zpáteční cestu přibalili sedm kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonádu odstartoval vlastní gól...

Jednoznačně lepší vstup do utkání zaznamenali domácí, kteří od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou, předváděli pohledný kombinační fotbal, který určitě musel lahodit oku každého diváka, hra byla zkrátka v jejich režii. Na první gól se čekal do 19. minuty, kdy dosti smolně otevřel vlastencem skóre utkání vimperský Pešek, 1:0 pro domácí. Hosté se nestihli z prvního gólu ani oklepat a už museli lovit míč ve své síti podruhé. Hned ve 20. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek Moravec, 2:0 pro domácí. Konečné skóre prvního poločasu stanovil ve 31. minutě Zbyněk Vorel, když poslal Protivín již do třígólového trháku a do šaten tak odcházeli domácí s příjemným vedením.

Domácí neměli stále dost...

Někdo by možná čekal, že domácí se spokojí s pohodlným vedení 3:0, které si vypracovali v prvním poločase, opak byl však pravdou. Protivínští byli stále hladoví a v 60. minutě přispěchal se čtvrtou brankou kanonýr Jaromír Vorel, 4:0 pro domácí. Sotva vyndali hosté míč ze sítě, tak ji znovu v 64. minutě rozvlnil protivínský Ruczkowski a zápas začínal směřovat k debaklu, 5:0 pro domácí. Hostům se nedařilo na žádno z branek svého soupeře odpovědět a celkově se zdálo, že jim zápas příliš nesedl. V 69. minutě se podruhé na střeleckou listinu zapsal Jaromír Vorel, 6:0 pro domácí. Definitivní podobu dal skóre utkání v 88. minutě domácí Veselý, když stanovil výsledek zápasu na konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): K zápasu jsme přistoupili zodpovědně, víme, že Vimperk je hodně nepříjemný soupeř, ale dnes mu utkání nesedlo. Zato nám vyšlo nad očekávání, od první minuty jsme diktovali tempo, kontrolovali hru, dařila se nám kombinace a oproti posledním zápasům i zakončení. Výsledkem bylo 7 kousků v soupeřově síti. Za týden nás ve Vodňanech čeká velké derby a určitě mnohem náročnější zápas.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , L. Ruczkowski [-] - O. Prášil [-] , M. Zach [-] (72. L. Veselý [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] (66. M. Fiala [-] ) - J. Vorel [-] (80. P. Sládek [-] ) , J. Moravec [-] -

TJ Šumavan Vimperk
P. Wagner [-] (75. M. Hrubý [-] ) - M. Sedláček [-] , D. Kadlec [-] , J. Čech [-] , J. Blahout [-] (23. V. Pankratz [-] ) , R. Ketzer [-] , O. Málek [-] , M. Šíp [-] , J. Pešek [-] (34. J. Bláha [-] ) , P. Samohejl [-] (72. J. Psutka [-] ) , J. Pospíchal [-]

ŽK: 66. P. Samohejl .
Hráči zápasu: Z. Vorel , J. Vorel .
Místo: Protivín. Rozhodčí: Crkva Robert - TAUBER Lukáš, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.