0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák si přivezl tři body z Větrov


Branky


46. A. Kutner , 51. A. Kutner , 59. J. Kadlec , 73. D. Šmíd
0

Po výkonu, který předvedli větrovští fotbalisté v minulém kole, určitě i tentokrát pomýšleli na nějaký ten bodový zisk. Sezimák však byl proti.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění kapitána Větrovy rozhodilo...

Zhruba do 25. minuty utkání se snažili domácí o aktivní hru směrem dopředu, poté však přišlo smolné zranění větrovského kapitána, které otřáslo s hrou celého týmu. Iniciativu převzali na své kopačky hosté ze Sezimova Ústí a začali režírovat hru. Svojí herní převahu však už během první pětačtyřicetiminutovky v gól přetavit nedokázali a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0, kterým utkání začalo.

Rychlý nástup Sezimáku...

Hned v první minutě druhého poločasu se hosté ujali vedení. O první branku zápasu se ve 46. minutě postarala jedna z opor v sezimoústeckém dresu Aleš Kutner, 0:1 pro hosty. Sotva se domácí stačili vzpamatovat z toho, že prohrávají, udeřil střelec Kutner podruhé. V 51. minutě svým druhým gólem v utkání zvyšoval na 0:2 z pohledu hostí. Hosté však byli stále střelecky při chuti, což za necelých osm minut potvrdil Kadlec, který v 59. minutě zvyšoval už na rozdíl tří branek, 0:3 pro hosty. Domácí se marně pokoušeli alespoň o kontaktní gól. V 73. minutě přišla ze strany hostů čtvrtá rána, když domácího brankáře Kümmela překonal Šmíd a bylo prakticky po zápase. Ve zbývajících minutách už si hosté hlídali své komfortní vedení a kráčeli ke třem bodům, které také po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zápasu získali.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Z kraje utkání jsme se snažili být aktivní, a to trvalo zhruba až do 25. minuty, kdy se nám zranil kapitán. To s námi trošku otřáslo. Ke konci prvního poločasu převzali otěže zápasu hosté. Na začátku druhého poločasu se hosté rychle ujali dvoubrankového vedení a tím bylo utkání rozhodnuto. My už jsme poté nebyli schopni se nějakým způsobem zmátožit a vstřelit alespoň kontaktní gól. Soupeř nás k ničemu nepustil. Prohra mě mrzí, protože po výborném výkonu, který jsme předvedli v Týně, si myslím, že to bylo až dost kruté vzhledem k tomu, co jsme předvedli. Musíme bojovat dál.




Sestavy


SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - Z. Vodstrčil [-] , M. Jelínek [-] , J. Řeháček [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] (25. J. Klejna [-] ) , T. Samec [-] (60. M. Dvořák [-] ) , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , R. Trantýr [-] , J. Říha [-] (84. M. Boháč [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , P. Vinš [-] - J. Bartáček [-] (72. L. Irsa [-] ) , M. Pěknice [-] , A. Kutner [-] - D. Šmíd [-] (80. M. Novotný [-] ) , P. Nikl [-] (54. J. Kadlec [-] ) - Z. Funda [-] (83. A. Němec [-] )

ŽK: 18. M. Jelínek , 50. Z. Vodstrčil - 75. P. Vinš .
Hráči zápasu: J. Kadlec , D. Šmíd , A. Kutner .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Valeš Radek - HANES Tomáš, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.