1:1
(0:1)
34. J. Meidl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák a Týn si body rozdělili


Branky


51. A. Kutner - 34. J. Meidl
0

Na sezimoústeckém hřišti za řekou bylo o víkendu k vidění utkání mezi domácím Sokolem a hosty z Týna nad Vltavou. Týmy si mezi sebe utkání rozdělili, kdy první poločas patřil spíše hostům a ve druhém měli hlavní slovo zase domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meidl poslal Týn do vedení ramenem...

Do utkání lépe vstoupili hosté z Týna nad Vltavou, kteří byli aktivnějším týmem a prezentovali se dobře organizovanou hrou. Domácí se zpočátku jen těžko dostávali do šancí a hosté navíc hrozili i rychlými brejky. Důkazem aktivity hostů je fakt, že v první pětačtyřicetiminutovce hned třikrát zvonila tyč domácí svatyně, a to po střelách Kokeše, Meidla a Pomijeho. Tlak hostů vyústil ve 34. minutě utkání k jejich vedoucí brance. Po přímém kopu, o jehož rozehrávku se postaral Klička, na zadní tyči zakončoval trochu netradičně ramenem Meidl a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení, které hostům nakonec vydrželo až do konce prvního poločasu.

Domácí přispěchali s vyrovnáním...

Během poločasové přestávky provedli domácí několik změn v sestavě a na jejich herním projevu to bylo okamžitě znát. Sezimák zvýšil svou aktivitu, což se potvrdilo hned v 51. minutě, kdy Kutner pálil zpoza vápna a jeho střela, i díky lehké teči, zapadla k zadní tyči Vachutovy brány. V následujících minutách druhého poločasu se hrál spíše bojovný fotbal, kdy měli o něco více míč na svých kopačkách domácí. Dvakrát musel proti nebezpečným šancím Sezimáku zakročit gólman Vachuta a i díky němu tedy nakonec hosté udrželi remízový stav 1:1, který svítil na ukazateli skóre i po závěrečném hvizdu hlavního sudího zápasu.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Miroslav Boček (hráč): Na výborně připraveném trávníku jsme byli hned od prvních minut aktivnějším mužstvem. Dobře organizovanou hrou jsme nepouštěli domácí hráče do šancí a sami jsme hrozili rychlými brejky. Třikrát dokonce brankáři Sokolu pomohla branková konstrukce po střelách Kokeše, Meidla a Pomijeho. Svůj tlak jsme přetavili v branku až v 34. minutě po přímém kopu Kličky, kdy ramenem zakončoval na zadní tyči Meidl. Do druhé půle nastoupili domácí v pozměněné sestavě už mnohem aktivněji. Hned v 51. minutě Kutner vystřelil zpoza vápna a lehce tečovaná střela prošla přes tři hráče až k zadní tyči – 1:1. Do konce zápasu se pak hrál spíše bojovný fotbal a domácí měli o něco více ze hry. Dvakrát nás podržel brankář Vachuta.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Vinš [-] , P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] - J. Bartáček [-] (87. J. Kadlec [-] ) , L. Šebek [-] (46. D. Hladík [-] ) , A. Kutner [-] , M. Pěknice [-] - P. Nikl [-] (55. L. Irsa [-] ) , D. Šmíd [-] (63. Z. Funda [-] ) -

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , R. Ille [-] , V. Červenka [-] , O. Lukeš [-] - J. Klička [-] , R. Kokeš [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] - R. Štos [-] -

ŽK: 54. P. Vinš , 75. J. Bartáček .
Hráči zápasu: A. Kutner - T. Pomije .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.