1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák trestal chyby Vacova


Branky


0

Fotbalisté Sokola Sezimovo Ústí zajížděli v prvním jarním kole na horkou půdu Vacova, odkud se body jen tak lehce nevozí. Hostům se to ale přeci jen podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté získali dvoubrankové vedení...

Úvod prvního poločasu byl z obou stran poměrně vyrovnaný a jen těžko se tedy dalo tipovat, jak zápas dopadne. To platilo zhruba první půlhodinu hry, poté už se skóre měnilo. Ve 29. minutě poslal po chybě domácích Sezimák do vedení Dominik Šmíd, 0:1 pro hosty. Domácí se ještě ani nestačili vzpamatovat z první obdržené branky a brankář Tomáš Lácha musel lovit míč ze své sítě už podruhé. Ve 31. minutě totiž trestal další chybu vacovských střelec v dresu Sezimova Ústí Aleš Kutner, 0:2 pro hosty. Vacovští už v první pětačtyřicetiminutovce na dvě branky svého soupeře zareagovat nestačili a hosté si tak do šaten odnášeli příjemné dvoubrankové vedení.

Vacov zvládl už je korigovat výsledek...

Po nástupu do druhého poločasu bylo vidět, že domácí ještě zápas nevzdali a jejich hra byla o poznání lepší než v dějství prvním. Ale vytoužené branky se Vacov stále nemohl dočkat, právě naopak. V 62. minutě přišla další studená sprcha v podobě třetího inkasovaného gólu a na střeleckou listinu se podruhů v utkání zapsal Dominik Šmíd, který tak svým gólem dodal ještě větší klid na kopačky hostů, 0:3 pro hosty. Domácí věděli, že tříbrankové manko se jim už bude těžko dohánět, přesto bojovali dál. Odměnou jim byl gól na 3:1, o který se v 76. minutě postaral Petr Vojtíšek. Vacovští si ve zbývajících minutách dokázali vypracovat ještě několik slibných šancí, ale žádnou se jim v gól již proměnit nepodařilo a hosté tak zaslouženě zvítězili 1:3.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
Milan Satrapa (trenér): První poločas byl poměrně vyrovnaný, ale dopustili jsme se zbytečných dvou chyb, jednou po standardní situaci, ze kterých jsme dvakrát inkasovali. Ve druhé půli se naše hra zlepšila, ale přišla další chyba, která znamenala gól na 3:0. Poté se nám podařilo snížit na 3:1 a vypracovali jsme si ještě několik šancí, ze kterých jsme však už gól nevytěžili. Z naší strany klasický první zápas plný chyb, které nás srážely.



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - G. Bujok [-] , J. Červenka [-] (66. P. Vojtíšek [-] ) , V. Uhlíř [-] , J. Mls [-] - M. Vítovec [-] , Z. Švihel [-] , F. Roučka [-] , T. Kovařík [-] (72. M. Moutelík [-] ) - V. Zábranský [-] (72. V. Blahout [-] ) , F. Zitta [-]

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - A. Kutner [-] - D. Šmíd [-] (90. M. Novotný [-] ) , P. Vinš [-] - P. Nikl [-] (58. Z. Funda [-] ) , J. Bartáček [-] (76. R. Chvojka [-] ) , L. Šebek [-] (79. A. Němec [-] ) , M. Pěknice [-] , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] , P. Sazma [-]

ŽK: 79. J. Mls - 18. P. Vinš , 82. R. Bárta , 90. R. Chvojka , 90. R. Bárta .
Hráči zápasu: A. Kutner , D. Šmíd .
Místo: Vacov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jevčák Martin - RINTH Jan, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.