3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice se rozjely! Podruhé dokázaly zvítězit


Branky


0

Prachatice vystrčily růžky. Sice pozdě, ale mladíci trenéra Babky se na konci sezóny našly a obírají o body týmy, které je nutně potřebují. Minulý týden si smlsly na Plané, tentokrát na Čimelicích. Díky dvěma výhrám se odpoutaly z posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól z penalty poslal Prachatice do vedení

Prachatice v posledních dvou kolech ukazují, že potenciál tento tým má a v příštím ročníku bude rozhodně pomýšlet opět na návrat do nejvyšší krajské soutěže, neboť výhry proti týmům, které do toho momentálně musí dávat naprosto vše, se cení.

Čimelice si minulé kolo poradily s Dražicemi, ale utkání s Prachaticemi nabídlo naprosto odlišný duel. Mladíci kdysi druholigového týmu praktikují kombinační fotbal a to na některé týmy krajského přeboru platí.

Domácí začali velmi aktivně a už ve třetí minutě se z pokutového kopu prosadil sám faulovaný Babka. Prachatičtí byli celý poločas častěji na míči, ale šance se v první pětačtyřicetiminutovce příliš neobjevili.

 

Rozhodly tři minuty

Druhý poločas byl mnohem atraktivnější. Už ve 47. minutě využil lehké zaváhání prachatické obrany čimelický kapitán Hegenbart. Rázem bylo vyrovnáno 1:1.

Rozhodující momenty přišly v sedmé desetiminutovce. Nejprve se dokázal po individuální akci Kovače prosadit Škopek a o tři minuty později završil svůj průnik Málek.

Prachatice se dostaly do vedení o dvě branky a opět jasně ukazovaly, že mladý tým se nemá zatracovat. Do konce utkání se už nic podstatného nestalo a Prachatičtí vyhráli druhé utkání v řadě a nyní si brousí zuby na Sedlici.

 

Čimelice by rády vyhrály doma s Olešníkem.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - J. Šandera [-] , B. Pravda [-] , J. Málek [-] , M. Juroš [-] , A. Kadlec [-] , P. Škopek [-] , M. Babka [-] (68. A. Kasík [-] ) , M. Kotrch [-] , D. Kováč [-] , J. Tesárek [-]

SK SIKO Čimelice
J. Lepič [-] - M. Němec [-] , K. Řezáč [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - R. Převrátil [-] (67. J. Petráš [-] ) , M. Nekl [-] , T. Rambous [-] , P. Pávec [-] - F. Čadek [-] (70. T. Froněk [-] ) , V. Hegenbart [-]

ŽK: 49. J. Tesárek , 49. M. Babka - 3. V. Hegenbart , 73. Z. Pšenička , 76. J. Petráš .
Místo: Prachatice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - MATYŠ Jakub, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.