Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká doma smetla Dražice


Branky


0

Hluboká dokázala vyhrát a udržet se tak ve skupince, která by si to mohla rozdat o třetí místo. Dražice nenavázaly na výhru proti Rudolfovu a venku vysoko padly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Legdanovi dva góly znamenaly klid po prvním poločase

O favoritovi v tomto duelu nemusela být vůbec řeč, misky vah s body byly jednoznačně nakloněny na domácí tým, ale Dražice přijeli do podzámčí v lepší náladě, neboť minulý týden dokázaly překvapivě přehrát silný Rudolfov.

Bodovému zisku hostů částečně věřil i expert pro 23. kolo, hráč Oseka, Martin Carda. Domácí můžou hrát v pohodě, jsou v klidném středu tabulky. Za to hosté přijedou s cílem uloupit nějaké body a pomoct si v boji o záchranu. V minulém kole dokonce porazili silný Rudolfov, takže jim dám teď důvěru a věřím v to, že si odvezou minimálně bod a potvrdí tím zisk tří bodů z minulého kola,“ prohlásil v týdnu na adresu tohoto utkání. To, jak se krutě mýlil, mohl vidět už po prvním poločase, kdy se vlastně hrálo jen na jednu bránu a do kabin se šlo za stavu 3:0.

V 11. minutě měli domácí výhodu zahrávání rohového kopu. Míč se v závaru odrážel z nohy do nohy, než ho našel Stráský, přiťukl Legdanovi a ten míč dokázal dopravit do sítě.

Ve 36. minutě se skóre na ukazateli měnilo podruhé. Prosadil se Křiváček. O další čtyři minuty se podruhé do statistik zapsal Stanislav Legdan, kterému se tento počin povedl letos poprvé.

 

Nutnost dohrát druhou půli

Do druhé půle šli domácí značně uvolnění a hra spadla do průměru. Hru oživil v 57. minutě Rubick, který se po sedmi minutách na hřišti dokázal prosadit, když mírně využil domnění hostující obrany, že se jedná o ofsajd. Domácí s vidinou vysokého náskoku po pár minutách inkasovali z kopačky Stuchlíka. K mohutnějšímu závěru se Dražičtí neměli a tak zápas skončil vcelku jasným výsledkem 4:1.

 

Dražicím se nepovedlo navázat na výhru proti Rudolfovu a na Hluboké utržilo vysokou prohru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: Myslím, že po celý zápas jsme byli lepším týmem. Utkání bylo rozhodnuté už prakticky po prvním poločase, kdy se dvakrát trefil Standa Legdan a jednou Tomáš Křiváček. Do druhého poločasu jsme šli s vědomím toho, aby se nám nestalo to samé, co při minulém domácím zápase se Želčí, kdy soupeř dokázal vyrovnat. To se naštěstí nestalo a dokázali jsme přidat ještě jeden gól. Pak jsme trošku přestali hrát a soupeř vstřelil gól, škoda. I tak jsme ale získali zaslouženě tři body.




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] - O. Němec [-] , R. Horejš [-] , D. Říha [-] (57. J. Rubick [-] ) - T. Křiváček [-] (71. T. Adam [-] ) , T. Tauber [-] (64. P. Hájek [-] ) - Z. Stráský [-] , K. Štabrňák [-]

TJ Dražice
J. Cimburek [-] - R. Fořt [-] - L. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] - M. Kolář [-] (46. P. Novotný [-] ) , R. Valášek [-] (58. J. Adam [-] ) , I. Kloc [-] , M. Horka [-] (66. D. Smutný [-] ) , J. Kromka [-] (75. M. Veřtát [-] ) , K. Novotný [-] (88. O. Kos [-] ) , T. Vakoč [-]

Místo: Hluboká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETERKA Marek - KRČÍN Jan, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.