T. Jindra 62. (p.)
T. Jindra 66.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice skvělým výkonem zaskočily druhé Katovice


Branky


62. T. Jindra (p.) , 66. T. Jindra
0

U Dyje se hrál velmi pohledný a kvalitní zápas. Katovice přijely v roli jasného favorita, ale na hřišti to vypadalo jinak a domácí si, nejspíš po zásluze, ponechali tři body. Opět se dvakrát prosadil Jindra, který vstřelil posledních 5 gólů svého týmu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba brankáře poslala Katovice do vedení

Katovice přijely i s Petrem Hovorkou, který však do utkání nezasáhl. Trápí ho natažený sval, a jak sám řekl, není to k tomu, aby mohl nastoupit. Hostům opět chyběl Pavel Rejšek, tradiční hráč základní sestavy.

Domácí tento týden přišli o Daniela Točíka, který byl na operaci s kýlou a svému týmu bude chybět minimálně měsíc. Tato ztráta byla pro trenéra Bujdáka zásadní, jelikož Točík odehrál všechny zápasy a byl nejvytíženějším hráčem jeho družiny. Na post středního záložníka se tak posunul Hynek Brandl.

Od prvních minut se hrál fyzicky velmi náročný fotbal, když souboj střídal další souboj. Do prvního ohrožení brány se dostal tentokrát velmi aktivní Jindra, jenž levou nohou nedal míči takovou razanci, aby ho brankář lovil ze sítě. Vyrazil jej pouze na roh.

Hostující Katovice hodně často využívaly nákopů za obranu Dačic, ale stoperská dvojice Kněžínek – Celý fungovala na jedničku.

Zlom nastal ve 40. minutě. Brankář domácích, Zejda, špatně vyběhl, Jakub Krýsl si přes něj udělal kličku a zakončil do téměř prázdné brány. Domácím se už nepodařilo do poločasu zareagovat a do kabin tak spokojenější šli hosté.

 

Dačice zápas otočily

Lodivod Dačic nabádal své svěřence ke stejně hře, jako v půli první. Věřil, že úspěch přijde, i přes negativní skóre po poločase prvním.

Už v 50. minutě se domácí dostali do hry. Toman nedal pokoj obránci, přesprintoval jej a byl faulován ve vápně. Dačice tak měly výhodu pokutového kopu, na který je určen Tadeáš Jindra. Zkušený exekutor poslal míč do levého horního rohu a brankář nemohl se střelou nic dělat.

Dačice byly rázem o hodně aktivnější, držely míč a pěkně kombinovali. V 66. minutě zatáhl skvěle míč Martin Toman, slyšel hlas svého spoluhráče Jindry, jenž jen ukázal, že sprintovat 60 metrů se vyplatí, krásně přeloboval dva obránce hostů a Jindra skluzem míč dohnal a zasunul k tyči. Dačice se v 66. minutě dočkaly otočení skóre, což málokdo čekal. Z tribun se ozývalo známé: „To je vono.“

Čtvrt hodinu před koncem nacentroval Toman na Jindru, ten si udělal kličku přes Repu a levačkou za vápnem zamířil do břevna.

Hosté se hnali za vyrovnáním, ale velké šance nedokázali proměnit a všechny body tak zůstali, asi po zásluze, doma.

 

V Dačicích se hrál velmi pohledný zápas, ve kterém rozhodla skvělá spolupráce dvou velkých kamarádů Jindry a Tomana. Zdá se, že ofenzivní síla Dačic opět oživla a soupeři to nebudou mít s dravými mladíky lehké.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Miroslav Ferdan (trenér): Předvedli jsme jeden z nejlepších letošních výkonů. Musím kluky pochválit za bojovnost, se kterou hráli celý zápas. I když jsme po půli prohrávali, tak jsme jim nemohli nic vytknout, protože na míči jsme byli my tím silnějším týmem. Tři body nám pomohou, nyní možná trochu bolí ztráta se Sedlicí.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): Tohle se nám krutě nepovedlo. Takhle matný výkon jsme podali naposled v A třídě, v kraji zatím nejhorší zápas. Nedostali jsme se vůbec do kombinace, z našeho výkonu musely bolet oči. I přes to jsme vyhráli poločas a mohli jsme vstřelit i dalši dva tři góly. Citelně nám teď chybí Rejšek s Hovorkou, to je velká porce gólů. Nedokázali jsme je tentokrát nahradit. Domácím jsme navíc oba góly darovali vlastními chybami. Nutno říct, že každý jejich výpad byl nebezpečný, ale porazili nás vlastně pouze dva hráči - Toman a Jindra. Těm se nesmí dát sebemenší šance, což jsme bohužel nezvládli. Musíme se z toho oklepat, porazit Veselí a najet zase na vítěznou vlnu.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , H. Brandl [-] , D. Vacuška [-] , O. Beníček [-] (78. D. Mašát [-] ) , V. Kněžínek [-] - M. Janák [-] (89. M. Ferdan [-] ) , M. Krtek [-] (85. J. Nosek [-] ) , M. Šimánek [-] , T. Jindra [-] - M. Toman [-] (84. O. Lička [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] (68. J. Miklas [-] ) , L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] - K. Cibulka [-] , M. Repa [-] , R. Náhlík [-] - J. Krýsl [-] , D. Zoubek [-]

ŽK: 76. D. Vacuška - 40. J. Krýsl , 51. L. Černý , 61. M. Repa , 63. R. Náhlík , 74. J. Miklas .
Místo: Dačice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - SEBERA Filip, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.