2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice vedla o dva góly, nakonec byla ráda za bod


Branky


0

Sousedi v tabulce se rozešli smírně. Nutno dodat, že po zásluze. U Dyje se hrál pohledný fotbal s mnoha šancemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra Sedlic v první půli

Dačice si proti Sedlici hodně věřily a chtěly potvrdit zlepšený herní projev i výkony v další tři body. Hosté však byli od úvodu utkání proti a vzhledem k průběhu je dělba bodů zasloužená.

Dačičtí chtěli na soupeře vlétnout a co nejrychleji se dostat do vedení. Jenže soupeř ze 140km vzdálených Sedlic začal hýřit aktivitou a napadal už u stoperské dvojice domácích, což komplikovalo družině trenéra Bujdáka práci. Do první gólové příležitosti se dostal dačický Toman, jenž převzal míč na prsa, ale nedokázal prostřelit dnes skvěle chytajícího brankáře hostů. Ve 35. minutě hlavičkoval ve vápně nenápadně Valta, domácí se pomalu obraceli dopředu, ale brankář Zejda s míčem dokráčel až do sítě a soupeř rázem vedl 1:0. Dačice byly jak opařeny horkou vodou a do konce poločasu se už k odpovědi nezmohly.

 

Brilantní závěr Dačic

Druhá půle začala ve velkém stylu Slabého družiny. Hráči Sedlic ovládali snad všechny herní aspekty a po zásluze se dostali v 68. minutě do dvougólového vedení. Ovšem v tuto chvíli rázem zapli domácí. Jindra se dostal do dvou velmi slibných šancí, kdy mohl zužitkovat krásné nahrávky Vacušky a Točíka, ale tentokrát se mýlil. Zlom nastal v 81. minutě. Jindra dostal balon ze středu hřiště a zkušeně levou nohou prostřelil Budoše. Ten si sice na míč sáhl, ale tentokrát ho nedokázal dostat z osy noha – síť. Nejlepší střelec Centropenu si poté naběhl na střed hřiště, kde mu míč naservíroval aktivní Janák. Přišla klika, nepovedená střela, teč a brankář byl bez šance. Rázem přišla neuvěřitelná euforie a domácí zatlačili soupeře k vlastnímu vápnu. Rozhodnout mohl Janák a Toman, ani jeden však neměl potřebné štěstí. Zejména střela Martina Janáka byla excelentní, ale zákrok brankáře Budoše zasloužil dvojnásobný potlesk.

 

 

Vzhledem k průběhu zápasu je bod zasloužený pro oba týmy. Sedlice mohla rozhodnout do osmdesáté minuty, Dačice měly zas skvělý závěr. Hrál se pěkný fotbal a dačičtí hráči i funkcionáři uznali, že se u nich představil jeden z těch herně lepších týmů.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - O. Beníček [-] (68. J. Nosek [-] ) , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] , D. Vacuška [-] - D. Točík [-] , T. Jindra [-] , M. Janák [-] , M. Krtek [-] (62. O. Jelínek [-] ) , M. Šimánek [-] (58. O. Lička [-] ) - M. Toman [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Budoš [-] - M. Valta [-] , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] , M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] - V. Šrámek [-] , D. Dumský [-] (90. D. Ludvík [-] ) , F. Chytka [-] - Z. Mikeš [-] , M. Škulina [-] (90. P. Koutenský [-] )

ŽK: 34. O. Beníček - 60. F. Chytka , 87. M. Šrámek .
Místo: Dačice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sebera Filip - VYCHODIL Tomáš, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.