D. Pichlík 15. (p.)
P. Keclík 52.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:15

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nemělo, Písek remizoval s Čimelicemi


Branky


0

V rámci dvaadvacátého kola krajského přeboru se u Otavy hrálo regionální derby, ve kterém se střetli dva sousedé v tabulce: osmé béčko Písku hostilo deváté Čimelice. Hosté nejenže toužili odčinit podzimní domácí prohru s píseckou rezervou v poměru 1:5, ale chtěli také navázat na dobré výsledky z jarní části přeboru, ve které se naopak domácím zatím moc nedaří - dosud uhráli jen dvě remízy. Navíc měly oba týmy před vzájemným duelem na svém kontě shodně osmadvacet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pichlík poslal Písek do vedení, expísecký Šťastný vyrovnal

A začátek utkání byl hodně zajímavý. Ve 13. min. posoudil rozhodčí střet hostujícího brankáře Fajfrlíka s domácím Šourkem jako nedovolený a k velké nelibosti čimelických hráčů nařídil pokutový kop. Kapitán Písku David Pichlík mířil přesně a domácí vedli 1:0. Jenomže už za tři minuty se skóre měnilo: hostující Filip Šťastný zahrával trestný kop z pravé strany, snad jen metr a půl od brankové čáry a nádhernou střelou z těžkého úhlu překonal brankáře Jevčáka - 1:1.

 

Poté se hrálo oboustranně v dobrém tempu a jak už to v derby bývá, emoce a nervozita dělaly svoje. Hráči obou týmů se navzájem dobře znají, přesto bylo k vidění několik pohledných akcí a slibných šancí, které však zůstaly nevyužity.

Čimelice vyrovnaly v závěru utkání

Hned v úvodu druhého poločasu utekl po pravé straně čimelický Hegenbart a z úhlu pálil jen do boční sítě písecké branky. Ve 49. min. si na centr Hegenbarta naběhl na zadní tyč Šťastný a střelou hned z první mířil vedle branky. V 52. min. poslal domácí hráč z poloviny hřiště dlouhý centr do soupeřovy šestnáctky na Zušťáka, ten míč přiklepl na nabíhajícího Pavla Keclíka a jeho střela byla gólová - 2:1.

 

V 55. min. zahrávali domácí trestný kop z dobré vzdálenosti od soupeřovy branky, ale Zušťákova střela netrefila cíl. V 58. min. odcentroval Rambous balon do písecké šestnáctky a další zakončení Šťastného rovněž neskončilo mezi třemi tyčemi branky domácího celku. V 77. min. po zahraném rohovém kopu Písku hlavičkoval Zušťák těsně nad branku. A v 83. minutě přišel trest: na pěknou přihrávku si naběhl hostující kapitán Václav Hegenbart, jako vítr se prohnal mezi dvěma domácími zadáky a tvrdou střelou z plného běhu srovnal na konečných 2:2.

 

Zdroj: fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Zdeněk Průcha: V prvním poločase jsme šli do vedení brankou z penalty, soupeř však brzy vyrovnal hezkým gólem z trestného kopu. Druhý poločas jsme začali dobře a po pěkné akci jsme šli znovu do vedení. Už to vypadalo, že dovedeme utkání do vítězného konce, ale těsně před koncem střetnutí utekl Hegenbart našim obráncům a srovnal na konečných 2:2. Závěr utkání byl na hřišti oboustranně trochu nervózní, ale myslím si, že dělba bodů je spravedlivá

SK SIKO Čimelice
Jan Růžička: Se získaným bodem jsem spokojený, ale mohli jsme i vyhrát. Musím říct, že před prvním inkasovaným gólem udělal rozhodčí velkou chybu, když pískl proti nám penaltu po střetu našeho brankáře s protihráčem. Náš gólman byl dříve u míče a všichni jsme čekali, že sudí bude pískat faul na něho, ale byl z toho pokutový kop. To byla obrovská chyba, která ovlivnila další vývoj zápasu. Věděli jsme, že nemůžeme s mladými hráči Písku moc běhat, snažili jsme se proto hrát kombinačně, což se nám dařilo jen částečně. Remizovali jsme, máme jeden bod, ale jeli jsme do Písku vyhrát. Chtěl bych pochválit Vaška Hegenbarta, který opět předvedl velmi dobrý výkon a je až neskutečné, co ve svých čtyřiatřiceti letech dokáže. V závěru střetnutí, kdy už mnohým hráčům chyběly síly, zasprintoval mezi dva domácí obránce a vstřelil krásný vyrovnávací gól. Ostatní hráči nepodali takový výkon, za který bych je mohl pochválit.



Sestavy


FC Písek B
J. Jevčák [-] - M. Novotný [-] , D. Pichlík [-] , P. Novotný [-] (78. V. Zeman [-] ) - D. Šourek [-] (46. M. Štětina [-] ) , O. Fedorkiv [-] (66. L. Holub [-] ) , M. Hájek [-] , R. Kočí [-] , L. Zborník [-] - P. Keclík [-] , J. Zušťák [-]

SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - M. Němec [-] , M. Němec [-] , K. Řezáč [-] , Z. Pšenička [-] , R. Převrátil [-] (69. V. Nosek [-] ) - M. Nekl [-] (78. F. Čadek [-] ) , T. Rambous [-] , F. Šťastný [-] (90. J. Petráš [-] ) - P. Pávec [-] , V. Hegenbart [-]

ŽK: 84. R. Kočí - 14. M. Fajfrlík , 41. T. Rambous , 54. K. Řezáč , 65. F. Šťastný , 88. V. Nosek .
Místo: Písek. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koranda Tomáš - PETERKA Marek, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.