1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice překvapily, na jaře poprvé vyhrály


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích ...

Největší překvapení uplynulého kola se událo na hřišti Dražic. Rudolfov, který minulý týden dokázal smazat dvougólové manko na hřišti vedoucího Jankova, tentokrát nestačil na trápící se Dražice, které tak na jaře poprvé brali všechny tři body.

Zajímavostí je, že expert kola Josef Novák výhru domácích předpokládal. „V tomto zápase by se mohlo zrodit překvapení kola. Dražice potřebují nutně bodovat a svým bojovným výkonem by hosty z Perštátu mohli překvapit,“ řekl v týdnu před utkáním.

Dražičtí zažili skvělý vstup do utkání, když se už v sedmé minutě hlavou z rohu prosadil jeden z nejzkušenějších hráčů v dresu domácích Jan Kromka. I přesto, že nepatří mezi typické hlavičkáře, se nejlépe orientoval ve vápně a poslal svůj tým do vedení.

Hostující tým byl značně zaskočen skvělým vstupem domácích a v prvním poločase se do větší příležitosti nedostal.

 

Marná snaha Rudolfova o vyrovnání ve druhé půli

Do druhé části šli hosté s jasným cílem a to vyrovnat a odvézt si z Táborska alespoň jeden bod. Nejblíže byl Pouzar, ale ani jeho střela ze střední vzdálenosti se nechytila.

Kromka mohl navýšit vedení Dražic, ale ve vápně nedokázal přesně zamířit a tak průměrné utkání skončilo nejtěsnější výhrou žlutých.

Rudolfov tak nečekaně ztratil a v boji o bednu si mírně pohoršil. Dražice se naopak mírně dotáhly na zbytek pole. Od Dačic a Plané je dělí čtyři body.

Svůj debut v krajském přeboru si odbyl David Keřka, brankář Rudolfova, ročník 1999.

 

Rudolfov se v dalším kole představí doma s Prachaticemi, s nimiž si rozhodně bude chtít spravit chuť po nepovedeném vystoupení v Dražicích. Svěřenci trenéra Veselého zajíždí do podzámčí Hluboké.  



Sestavy


TJ Dražice
J. Cimburek [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] - T. Bareš [-] , L. Stuchlík [-] (88. D. Smutný [-] ) - R. Valášek [-] , M. Horka [-] , M. Kolář [-] (46. P. Novotný [-] ) , J. Kromka [-] , K. Novotný [-] (76. M. Veřtát [-] ) , T. Vakoč [-] (90. O. Adam [-] )

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Tyrpák [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , M. Pomeje [-] - M. Sládek [-] (46. V. Baščevan [-] ) , J. Hrbáč [-] , R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] - J. Sukdol [-] (76. M. Zach [-] )

ŽK: 43. M. Kolář , 74. R. Valášek , 85. J. Kromka , 88. P. Novotný - 21. D. Ryneš , 72. R. Pouzar , 75. V. Baščevan , 76. J. Novotný .
Místo: Dražice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eibl Lukáš - KRAUSKOPF Jiří, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.