V. Uher 14. (p.)
J. Baloušek 60.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vyhrál a drží se v boji o bednu


Branky


14. V. Uher (p.) , 60. J. Baloušek - 82. L. Stuchlík
0

Osek dokázal zvítězit i přes velkou marodku a stále se drží v boji o třetí místo. Zato Dražice budou mít velký problém se záchranou v nejvyšší krajské soutěži.Ztráta šest bodů na další týmy začíná být viditelná a pokud svěřenci tréra Veselého rychle nenajedou na vítěznou vlnu, tak budou mít problémy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uher proměnil penaltu a poslal Osek do vedení

Osek se potýká s početnou marodkou a v rámci dvacátého prvního kola přivítal Dražice, které se začínají utápět v sestupových vodách a cesta zpět na mělčinu bude hodně obtížná. Kde jsou ty čas, když tým Dražic drtil jednoho soupeře za druhým a v krajském přeboru neměl konkurenci? Zřejmě zlatá doba odešla.

Utkání začalo ve vlažnějším tempu. Domácí opět hráli zejména nakopávanými míči, což není extra pohledné na koukání, ale jak vidno, svůj účel to dlouhodobě plní.

Ve 12. minutě běžel Hosnedl na brankáře Dražic Baku, který byl v souboj pozdě a útočníka Oseku fauloval. Jeho počínání bylo zaplaceno žlutou kartou a pravdou je, že brankář může být rád za světlejší barvu kartonku. Ani červené by se divit nejspíš nemohl.

K pokutovému kopu se postavil Vladimír Uher a spolehlivě proměnil. Ke konci prvního poločasu se do slibné šance dostal Petr Novotný, ale jeho hlavička skončila těsně mimo branku domácích. Do šaten se tedy šlo za jednogólového vedení favorizovaného Oseku, který lehce řečeno, vytěžil z minima maximum.

Dražice vyrovnat nedokázaly

V úvodních minutách druhého poločasu se snažili hosté o vyrovnání, ale nebylo jim přáno. Kromka se již málem radoval, ale jeden z obránců domácích na poslední chvíli míč odvrátil.

Domácí nic moc nevymýšleli a po jednom z dalších nákopů se dočkali druhé branky. Respektive z nákopu byl roh a z rohu gól. Nejdůrazněji si ve vápně počínal Baloušek a rozvlnil síť Dražic.

Dražicím se podařilo snížit v poslední desetiminutovce, když chybu Uhera využil Stuchlík. Na víc se už ale hráči 14. Dražic nezmohli a zůstávají v jarní části na bilanci dvou bodů za remízy s dvěma posledními týmy. 

 

V dalším kole sehrají Dražice těžký zápas s týmem Rudolfova, Osek jede na plácek do Prachatic.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda: V sobotním dopoledni nás přivítalo mužstvo Dražic, které na jaře ještě naplno nebodovalo ani v jednom soutěžním utkání. Přesto jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého, protože soupeř se nachází v sestupovém pásmu a potřeboval nutně bodovat. Utkání bylo tedy dost opatrné s minimem šancí na obou stranách a podle mého zvítězilo mužstvo, které mělo větší štěstí. Stále nás provází velká marodka a po odstoupení Hosnedla ve 23. minutě nám chyběla celá záloha. Doufám, že na zápas do Prachatic už se nám někteří marodi vrátí a i odtamtud odjedeme s nějakým bodovým ziskem.




Sestavy


TJ Osek
L. Lízal [-] - M. Carda [-] , J. Michálek [-] , J. Baloušek [-] , M. Brabec [-] - S. Hosnedl [-] (23. I. Hanák [-] ) , J. Hoch [-] , K. Maroušek [-] - V. Mrkvička [-] (90. D. Roubín [-] ) , V. Uher [-] - J. Hájek [-] (73. T. Hromek [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] - T. Bareš [-] , L. Stuchlík [-] - M. Kolář [-] , P. Novotný [-] (61. O. Kos [-] ) , J. Kromka [-] (84. D. Smutný [-] ) , I. Kloc [-] , K. Novotný [-] (73. J. Adam [-] ) , T. Vakoč [-]

ŽK: 52. K. Maroušek , 67. M. Brabec - 13. M. Baka , 78. L. Stuchlík , 83. O. Kos .
Místo: Osek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reitinger Jiří - TUPÝ Petr, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.