2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácím stačila dvouminutovka k výhře


Branky


0

Rudolfov drží nadále svou domácí neporazitelnost a tentokrát to pocítila rezerva Písku. Domácí se díky tomu dostali opět na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli se na půdě dosud doma neporaženého Rudolfova představilo béčko Písku, které tentokrát nemohlo spoléhat na služby pendlů z prvního mužstva, jenž hrálo stejný den na půdě Převýšova v rámci třetí ligy.

Rudolfov byl ve vzájemném utkání favoritem, vždyť doma body nerozdává a navíc se pere o třetí místo, které by znamenalo historický úspěch tohoto mančaftu. V prvním poločase nebyl k vidění příliš atraktivní fotbal. Za prvé to moc nedovoloval terén a za druhé oba týmy hrály spíše mezi vápny a k ohrožení brány nedocházelo. Ovšem pár výjimek se našlo. Na straně Rudolfova měli šance Pouzar a Bašta, na straně druhé zlikvidoval největší píseckou šanci Teringl.

Ve druhém poločase se obraz hry zcela změnil. V 67. minutě zahrával Pouzar přímý kop, jako obvykle ho kopl velice dobře a donutil brankáře k výbornému zákroku, bohužel pro něj se však míč odrazil k Tyrpákovi a ten z blízkosti doklepl míč do sítě. O dvě minuty později přidal na 2:0 Bašta a rázem bylo utkání téměř hotovo. Perštátu stačily dvě minutky k tomu, aby utkání zcela rozhodly.

Od této chvíle se zápas převinul do stereotypního režimu, když domácí výsledek hlídali a hosté neměli dostatek sil na korigování.

Radim Pouzar se tentokrát nedokázal prosadit a po dlouhé době opustil místo nejlepšího střelce soutěže, které přebral čtyřiadvacetiletý Tomáš Smékal z Jankova, vedoucího týmu celé soutěže.

 

Písek se v dalším kole popere o body s Hlubokou, která si nyní těsně poradila s Dačicemi. Rudolfov cestuje do Želče, kde se chce taktéž poprat o všechny body. 



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Tyrpák [-] , M. Pomeje [-] , P. Čmelík [-] (79. J. Sukdol [-] ) , V. Bašta [-] (74. M. Zach [-] ) , R. Pouzar [-] , J. Novotný [-] , J. Hrbáč [-] , Š. Prokeš [-] (89. M. Sládek [-] ) , D. Ryneš [-] (90. A. Kroufek [-] ) , O. Hajný [-]

FC Písek B
J. Jevčák [-] - D. Pichlík [-] , M. Novotný [-] (78. I. Hanák [-] ) , P. Novotný [-] (70. O. Fedorkiv [-] ) - D. Šourek [-] (32. D. Růžička [-] ) , L. Zborník [-] , M. Hájek [-] , R. Kočí [-] , P. Listopad [-] - D. Buchtele [-] (57. O. Kagui [-] ) , P. Keclík [-]

ŽK: 57. J. Hrbáč - 32. M. Novotný .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vican Miroslav - HERZOG Radek, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.