1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov vstup do jara zvládl a derby vyhrál v Olešníku 2:1


Branky


0

Úvodní kolo jarních odvet v krajském přeboru nabídlo několik atraktivních zápasů. Největší pozornost však byla upřena do Olešníka, kam ke šlágru a k regionálnímu derby dorazil podzimní vícemistr SK Jankov. Očekávání byla naplněna. Krásný zápas okořeněný fantastickou atmosférou, o kterou se starali především hostující fanoušci, nakonec ve svůj prospěch urvali právě hosté z Jankova, kteří zvítězili 2:1.     

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S výborně připraveným trávníkem se v úvodu zápasu více zžili domácí fotbalisté, kterým patřily první minuty. Jenže jejich aktivitu potrestal dírou v obraně a přesnou kolmicí Jan Šebelka, jenž vysunul Tomáše Smékala, který v 8.minutě postupoval sám na gólmana Jirkala. Právě Jirkal zastavil Smékalovo pokus o kličku nedovoleným zákrokem mimo pokutové území a musel děkovat pánu bohu, že mu rozhodčí Tomáš Vychodil udělil kartu žluté barvy. Následný přímý kop právě faulovaného Smékala Jirkal bez větších potíží vyrazil do bezpečí. Olešník byl prvních dvacet minut aktivnější a odměnou mu byl první gól zápasu. V 16.minutě si nepohlídali hostující obránci v pokutovém územíPetra Stejskala, jenž těžil z výborné práce svých spoluhráčů na levé straně - 1:0. Přestože hosté hru minimálně vyrovnali, ve dvou případech si říkali od dalšího inkasování, ale nakonec vše ustáli bez úhony. A to byl základ k pozdějšímu zvratu. V 32.minutě se dočkali vyrovnání, kdy z levé strany poslal Václav Jirkovský balón napříč vápnem až na zadní tyč, kde číhající Milan Boček využil skvělé pozice k vyrovnání - 1:1. Domácí Petr Stejskal po dalším rychlém breaku svého týmu mohl vrátit svým barvám vedení, ale pět minut před pauzou ho ve velké šanci dokázal čistě odzbrojit Michael Šulc.

Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe hostující fotbalisté a záhy mohli jít do vedení. Po Smékalově dobré práci uprostřed hřiště měl druhý gól na noze Milan Boček, avšak jeho střelu Miroslav Jirkal dokázal vytěsnit na tyč a následně poskakující balón kousek od brankové čáry olešničtí zadáci odvrátili do bezpečí. Za vyrovnaného stavu se hrál vyrovnaný souboj až do 64.minuty, kdy hosté rozhodli ve svůj prospěch. Centr Milana Bočka našel v pokutovém území hlavu a ten se z těchto pozic jen málo kdy mýlí - 1:2. Vyrovnat se pokusil jeden z nejaktivnějšíchj hráčů domácích Martin Šíma, ovšem jeho tvrdé střele chybělo více přesnosti. Olešník v závěrečných minutách vyvinul spíše platonický tlak, z kterého resultoval přímý kop Romana Chlumeckého, ale gólman Jiří Šiller se překvapit nenechal. Hosté nakonec vše ustáli, z pikantního derby brali všechny body a po zápase si mohli užít velkolepé oslavy se svými fantastickými fanoušky!

Zdroj: skjankov.cz



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - Z. Vařák [-] (79. M. Tressl [-] ) , M. Šíma [-] , J. Hála [-] , D. Heller [-] , J. Fořter [-] (84. D. Szep [-] ) - R. Chlumecký [-] , L. Červenka [-] , P. Jirkovský [-] - L. Dudek [-] , P. Stejskal [-] (79. M. Tressl [-] ) -

SK Jankov
J. Šiller [-] - M. Šulc [-] , M. Popelka [-] (63. L. Fajtl [-] ) - V. Jirkovský [-] (65. R. Mužík [-] ) , J. Šebelka [-] (86. M. Maurer [-] ) , D. Maršán [-] (79. P. Holba [-] ) , L. Voráček [-] , M. Boček [-] (81. M. Rytíř [-] ) , V. Bürger [-] , M. Pancíř [-] - T. Smékal [-]

ŽK: 8. M. Jirkal , 41. J. Hála , 50. P. Stejskal - 45. D. Maršán , 58. V. Bürger , 75. M. Šulc , 90. M. Pancíř .
Místo: Olešník. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - SEBERA Filip, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.