1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Veselí uhrálo bod s Pískem "B"


Branky


0

Veselská Lokotka ukázala celému krajskému přeboru, že dohrát soutěž není pro tento tým pouhou formalitou. Hned první jarní kolo Veselí mile překvapilo, když sebralo body mladíkům z Písku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písečtí mladíci zajížděli v rámci sedmnáctého kola na půdu posledního Veselí nad Lužnicí a v utkání tak byli velkými favority. Domácí Lokotka však ukázala bojovného ducha a potvrdila, že svou kůži na jaře nedá lacino. V sestavě domácích nastoupil i Denis Fichtner, jenž se prezentoval kvalitním výkonem.

I přesto, že Písek „B“ byl v utkání jasným favoritem, kouč Dušan Benák mluvil před zápasem velmi střízlivě o prvním jarním soupeři: „První mistrovská kola jsou pokaždé velkou neznámou, očekávám však, že to bude hodně bojovné utkání, které bychom měli, vzhledem k našemu postavení v tabulce, zvládnout tak, abychom se nevraceli domů s prázdnou." S konečným jedním bodem tak může být v rámci možností spokojen.

Veselí v prvním poločase nastoupilo odhodlané body urvat a vůbec to nevypadalo, že se na trávníku pohybuje poslední tým. Do vedení se domácí dostali díky gólu navrátilce Fichtnera, který využil hrubé chyby hostů. Písečtí se v prvním poločase trápili a bylo jasné, že o poločasové přestávce bude vítr v kabině.

Ve druhém poločase se iniciativy ujali hosté z Písku. Aktivní byl zejména nejzkušenější hráč na hřišti Jan Zušťák, se kterým měla obrana domácích velké problémy. Ovšem ujala se až jeho střela na konci utkání, kdy uklidil míč za brankáře Plachého a dal zápasu konečný výsledek 1:1.

Veselí v prvním jarním kole překvapivě bodovalo se silným Pískem a pocit, že nemohou již ztratit, bude ro kvalitu hry týmu od Lužnice ku prospěchu.

 

Písečtí hráči v dalším kole přivítají pátý Osek, Veselí se představí na půdě Želče, která v tomto kole taktéž remizovala s favorizovaným celkem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Denis Fichtner: Do prvního poločasu zápasu jsme nastoupili velice agresivně. Vytvořili jsme si několik gólovek, ale bohužel jsme využili pouze jednu. S ohledem na postavení v tabulce musíme být produktivnější v proměňování šancí, abychom měli alespoň nějakou naději na udržení se v krajské soutěži. V druhém poločase jsme se většinu času bránili a bohužel jsme také inkasovali. Po zápase byli někteří rádi za bod, ale mě hodně mrzelo, že jsme nedokázali dát více gólů a „urvat“ výhru.

FC Písek B
Petr Listopad: První poločas se hrál fotbal plný nepřesností. Domácí se ujali vedení po naší hrubé chybě. Druhý poločas byl z naší strany o dost lepší. Vytvořili jsme si gólové příležitosti, ale skórovat se nám podařilo až v závěru zápasu, kdy Zušťák vyrovnal na 1:1.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - M. Čížek [-] , P. Fukal [-] (88. V. Kotyza [-] ) , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] - P. Kolář [-] (67. D. Klestil [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Daněk [-] (57. P. Hájek [-] ) - M. Ježek [-] (80. T. Ardamica [-] ) , D. Fichtner [-] (92. D. Karták [-] )

FC Písek B
M. Hulínko [-] - P. Novotný [-] (63. D. Šourek [-] ) , D. Pichlík [-] , L. Holub [-] , M. Novotný [-] - M. Hájek [-] , P. Listopad [-] , R. Kočí [-] , D. Růžička [-] (46. P. Keclík [-] ) - J. Zušťák [-] , L. Stoklasa [-] (35. L. Zborník [-] )

ŽK: 30. P. Nuhlíček , 43. M. Čížek , 45. J. Lukáš , 68. P. Kolář - 78. P. Listopad .
Místo: Veselí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mach Jan - KRČÍN Jan, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.