4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Síla porazila fotbal, Osek dal lekci z produktivity


Branky


3. V. Uher , 12. M. Carda , 18. V. Uher , 58. V. Uher
0

Výsledek mluví jednoznačně pro domácí Osek, který do zápasu vstoupil nad očekávání dobře. Během pár minut se dostal do tříbrankového vedení, což celý zápas rozhodlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice přijely do vzdáleného Oseku s vidinou lepších zítřků a vydařenějšího jara. Trenér Roman Bujdák (Rozhovor s Romanem Bujdákem najdete zde), který tým Dačic převzal v průběhu zimní přípravy, naordinoval svým svěřencům hru na jeden či dva doteky s pravidelností držení míče. Povrch hřiště však nebyl na hru ala Barcelona připraven. Hosté se i přesto neschýlili k nakopávaným míčům a zůstali u pohlednějšího stylu.

Domácí hráli naprosto odlišný styl. Velké kvantum nakopávaných míčů a spoléhání se na silové pojetí útočné dvojice Uher – Mrkvička.

První dvě branky vstřelil domácí tým díky nedůrazu hostů. V prvním případě se jednalo o dlouhé autové vhazování, které doletělo až do malého vápna, kde se ve skrumáži těl nejlépe orientoval Uher. Ve druhém případě měl Martin Carda překvapivě hodně prostoru na zpracování a následné zakončení v malém vápně. Krutou čtvrthodinu pro Dačice dovršil Uher, který se radoval ze svého druhého gólu, když se krásně uvolnil klikou okolo brankáře a zakončil do prázdné brány.

Paradoxní je, že v tu dobu byli na míči hlavně hráči hostů, kteří se snažili najít skulinky v obraně a domácí využili vše, co mohli. Potvrdilo se, tak, že Dačice nejvíce trápí obranná činnost a to nejen defenzivních hráčů, ale celého mančaftu.

Druhý poločas hráli fotbal pouze Dačice, ale jen po velké vápno Oseku. V 58. minutě udělal obrovskou chybu stoper Nosek, který nepochopitelně nehrál ani míč, ani hráče a nechal s jednoduchostí odcentrovat na Uhera, který výborným náběhem připlul za obranu Dačic a rozvlnil síť. Tímto okamžikem se stal prvním hráče jarní části, kterému se to povedlo.

V tento okamžik vstupoval na hřišti Martin Janák, který ač hrál pouze půl hodiny, se z hostujících hráčů připomněl nejvíce. Defenziva Oseku si s ním nevěděla rady a aktivní mladík dokázal chytrým lobíkem nastřelit tyč Hřebejkovi brány.

 

Dačice se v dalším kole budou chtít zahojit proti Rudolfovu, který měl svůj zápas odložen. Osek se představí v Písku, proti tamnímu béčku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda: Na velmi těžkém terénu se odehrálo především bojovné utkání se šťastným koncem pro domácí. V 18. minutě na světelné tabuli svítilo skóre 3:0 a o vítězi utkání již nebylo pochyb. I tak se Dačice prezentovali odvážným výkonem a vypracovali si několik slibných příležitostí. Za náš výkon bych chtěl poděkovat všem mým spoluhráčům, kteří utkání poctivě odpracovali a nevypustili žádný souboj. Rovněž chci pogratulovat Vláďovi Uhrovi za vstřelený hattrick a doufám, že tímto počinem jeho střelecká potence jen vzroste.

FK Dačice
Tadeáš Jindra: V Oseku nás hned při příjezdu zarazil stav "trávníku". Opravdu se na tom hodně těžko kombinovalo. První část zápasu jsme naprosto pokazili a se silovým pojetím hry Oseku jsme si nedokázali poradit. Ve druhé půlce hráli kluci výborně a držení míče bylo snad 90:10, ale co naplat, když se nevystřelí. Příště hrajem s Rudolfovem a potřebujeme nutně vyhrát, aby nám neujel vlak.



Sestavy


TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Carda [-] , J. Baloušek [-] , M. Krejčí [-] , K. Maroušek [-] - S. Hosnedl [-] (84. L. Lízal [-] ) , J. Hoch [-] , L. Blažečka [-] , J. Mráz [-] (69. T. Hromek [-] ) - V. Uher [-] (81. Š. Šůs [-] ) , V. Mrkvička [-] (78. M. Kroupa [-] ) -

FK Dačice
V. Zejda [-] - O. Beníček [-] (81. D. Mašát [-] ) , P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , J. Nosek [-] - T. Jindra [-] (46. O. Jelínek [-] ) , D. Točík [-] (58. M. Janák [-] ) , M. Krtek [-] , D. Vacuška [-] - M. Toman [-] , M. Šimánek [-] (46. O. Jelínek [-] )

ŽK: 49. J. Nosek .
Místo: Osek. Počet diváků: 92. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - KAŠTÁNEK Libor, RINTH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.