1:1
(0:1)
42. M. Nekl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká remizovala s posílenými Čimelicemi


Branky


51. S. Legdan - 42. M. Nekl
0

Zápas pod krásným zámkem na Hluboké nenabídl příliš pohledný fotbal a soupeři se rozešli zasloženě s bodem. Čimelice ale ukázaly, že posílený tým bude kousat a o sestupu do nižší soutěže nechtějí slyšet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokud někdo v zimě usilovně posiloval, pak to byly bezesporu Čimelice. Do svého týmu přivedli několik posil a tým trenéra Růžičky bude rozhodně patřit k týmům, kterým by se záchrana měla vyhnout. Přišli například Rambous, Šťastný a Hlavín, tedy trojice, kterou jsme mohli dříve vídat v dresu Písku. Všichni tři se objevili na trávníku. Rambous přímo v základní sestavě.

Hluboká do zápasu mohla vstoupit silně povzbuzena výhrou v osmém ročníku Hlubocké ligy. Opak se však stal pravdou. Po půl hodině hry se do míče opřel Křiváček, který nastoupil společně se Stráským v útoku Hluboké, a rozezvučil tyč. Ve 42. minutě zmrazil domácí přímý kop z kopačky Nekla. Pravdou však je, že balonu do sítě nejvíce pomohla hbitá noha stopera Legdana, jenž si míč nešťastně ztečoval do sítě.

 

Druhý poločas zahájili modrobílí mnohem lépe. Již po šesti minutách se podruhé v utkání dokázal prosadit Stanislav Legdan, tentokrát ovšem do té správné branky. Zavěsil se do centru a přesnou hlavičkou překonal soupeřova brankáře.

 

Na Hluboké nebyl k vidění hurá fotbal, oba týmy se snažili především nechybovat a vymrzlí diváci se scénářem příliš nezahřáli. „Pro diváky zápas asi moc hezký nebyl,“ přiznal obránce Tomáš Antoš. Domácí tak nenavázali na vydařený vstup do podzimní části, když na hřišti Čimelic udeřili povedeným výkonem a svého soka deklasovali třemi brankami. Hluboká nad Vltavou zajíždí příští kolo na hřiště Sedlice, Čimelice doma ve velmi důležitém zápase přivítají Planou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: Pro diváky zápas asi moc hezký nebyl. Hrálo se bez šancí, jedinou byla střela Tomáše Křiváčka, která, bohužel pro nás, skončila na tyči. Čimelicím se podařilo krátce před koncem poločasu vstřelit gól, ale naštěstí jsme na začátku druhého poločasu dokázali vyrovnat. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, ale žádnou vážnější šanci si ani jeden tým vypracovat nedokázal. Remíza tak asi byla pro oba týmy spravedlivá.




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] - O. Němec [-] , M. Lovička [-] (88. K. Štabrňák [-] ) , R. Horejš [-] , Z. Stráský [-] , J. Rubick [-] (14. T. Tauber [-] ) , D. Říha [-] - T. Křiváček [-]

SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - M. Němec [-] , K. Řezáč [-] (61. F. Šťastný [-] ) , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - R. Převrátil [-] , M. Nekl [-] (90. J. Petráš [-] ) , V. Nosek [-] (88. L. Hlavín [-] ) , T. Rambous [-] - V. Hegenbart [-] , P. Pávec [-]

ŽK: 41. R. Horejš , 82. T. Křiváček - 47. K. Řezáč , 83. M. Němec , 89. M. Němec .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kotalík Petr - MACKO Pavel, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.