Koněšín porazil na závěr sezóny Valeč


Branky


0

Pavel Malý byl opět strůjcem výhry Koněšína a jeho 37 gólů v sezóně pomohlo domácím k úspěšnému roku zakončené čtvrtým místem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Malý odpověděl na úvodní gól hostů

    Valeč přijela k poslednímu zápasu do Koněšína s vědomím, že jí už druhé místo nemůže nikdo vzít. Existovala ještě sice teoretická šance za jistých okolností postoupit i z druhého místa, ale svým celkovým přístupem k utkání veškeré úvahy přišly v niveč. Hosté šli sice hned z první šance do vedení, kdy se po průniku Ludvíka a nedorozumění v zadních řadách Koněšína dostal k míči osamocený Chládek, pro kterého nebyl problém uklidit jej do toho správného místa – 0:1. Pak už ale domácí našli ten správný rytmus a začali cestu za udobřením svých fanoušků po předchozích nepřesvědčivých výkonech. Vyrovnání zařídil poměrně kuriózním způsobem domácí kanonýr Malý, kdy z trestného kopu trefil jen zeď. Míč se ale odrazil do výšky a rotující padal na malé vápno k brankáři. Před ním ale stínil Ševčík. Ani jeden z nich se míče nedotknul a ten skončil v síti – 1:1. Do konce poločasu měli domácí ještě jednu super šanci, ale ani nadvakrát se jim nepodařilo skóre otočit.

   Změna přišla až po hodině hry, kdy se po rohu dostal na vápně k odraženému míči Ševčík, který prostřelil vše před ním – 2:1. Někdy kolem 70. minuty přišlo ze strany domácích hluché místo, kdy upustili od svojí hry a nebylo by divu, kdyby se Valči podařilo vyrovnat. Jenže ta se místo hry po zemi uchýlila pouze k nakopávaným míčům, ale osamocený Ludvík bez podpory spoluhráčů na domácí obranu nestačil. Pojistkové branky se domácí dočkali už zase se zařazenou čtyřkou deset minut před koncem, kdy míč z hloubi vlastní poloviny zatáhl Malý, dal do strany na Dvořáka, který z pravé strany stříleným centrem hledal někoho vepředu. Míč ale vyrazil brankář Macek přesně k osamocenému Malému a ten pohodlně upravil na 3:1.  Poslední branku jak přes kopírák nepřidal nikdo jiný než Malý, jen si role vyměnili brankář se stoperem – 4:1. Počet vstřelených branek domácího kanonýra se zastavil na úctyhodném čísle 37.  



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Dnes jsme měli tradičně problém se sestavou,ale souboj s Valčí byl pro nás výzvou. Neměli jsme dobrý konec sezóny a proto jsme si chtěli spravit chuť. To se nám povedlo ve všech ohledech a bojovným přístupem ke hře jsme se snad dobře naladili na letní přípravu.

SK Valeč
Macek Zdeněk, hráč: Hrál se vyrovnaný zápas ve kterém již o nic nešlo. Prvních 20 minut jsme byli lepším týmem, potom domácí tým hru vyrovnal. V závěru utkání byli domácí lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy



SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Ludvík [-] (46. M. Chytka [-] ) , M. Kárník [-] , D. Cabejšek [-] - D. Vender [-] (46. P. Zikán [-] ) , J. Sirota [-] (60. M. Veselý [-] ) , D. Procházka [-] (81. J. Žalkovič [-] ) , M. Melkes [-] , M. Dufek [8.0] - V. Chládek [-] , M. Ludvík [-]

ŽK: 52. P. Seifer , 73. T. Konečný - 39. M. Dufek .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VALA Vladimír - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.