Z. Carda 5.
K. Průša 52. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B remizoval a to stačí na záchranu


Branky


5. Z. Carda , 52. K. Průša (p.) - 66. M. Harant , 72. J. Sláma
0

Fotbalisté Budišova vydolovali kýžený bod, který bude v konečném zúčtování stačit na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení, ale po vyloučení také do deseti

Budišov potřeboval z již zachráněnými Hrotovicemi získat jeden bod k definitivní záchraně. Právě nerozhodným výsledkem také skončil podzimní vzájemný zápas. Domácí tým nechtěl nic ponechat náhodě a začal se tlačit do hostující branky, nespoléhat na remízový stav a brzy rozhodnout. A to se jim podařilo hned v 5. minutě, kdy otevřel skóre zápasu Zdeněk Carda -1:0. Domácí tým pokračoval v tlaku, ale místo další pojistky přišla pro Budišov nepříjemná věc, když musel po druhé kartě odkráčet do sprch střelec úvodní branky Zdeněk Carda. Naštěstí pro domácí tento moment neubral domácím síly v další aktivní hře dopředu. První poločas tak vyšel domácím dobře a byli tak 45 minut od jisté záchrany.

Hosté smazali dvougólové manko

Ve druhém poločase se domácí nadále snažili o to, aby nedali hostům šanci se probudit a zdramatizovat zápas. A také hned v 52. minutě přiblížil domácí tým k záchraně Kamil Průša a bylo to již 2:0. Hosté byli téměř celý zápas bezzubí, ale to platilo pouze do 66. minuty, když šťastně prostřelil zeď domácí branky Martin Harant a snížil tak stav utkání na 2:1. A v 72. minutě bylo pro domácí ještě hůř. To totiž přeloboval domácího golmana střídající hráč hostů Jan Sláma a rázem bylo vyrovnáno na 2:2. Najednou tu bylo pro domácí drama, ale chuť Budišova po záchraně byla veliká a do konce zápasu již výsledek s přehledem uhájily a tím zachránily soutěž i pro příští ročník.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Věžník Karel, trenér: Dnes jsme získali potřebný bod k záchraně. Děkuji hráčům za předvedený výkon a záchranu soutěže.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: V dnešním zápase jsme se protrápili k zasloužené remíze.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - A. Langr [-] , J. Mezlík [-] (81. J. Sedláček [-] ) , J. Kozuň [-] , L. Jura [-] , K. Průša [-] (88. O. Kazda [-] ) , Z. Carda [-] , V. Beránek [-] , O. Doležal [-] , T. Svoboda [-] (72. M. Votoupal [-] ) , D. Věžník [-] (58. M. Molnár [-] )

Sokol Hrotovice B
V. Škoda [-] - J. Dufek [-] - J. Virgl [-] (60. J. Sláma [-] ) , J. Kučera [-] , S. Hutař [-] (38. P. Padělek [-] ) , M. Horák [-] , M. Harant [-] , L. Dvořák [-] , E. Pokorný [-] , R. Novák [-] , F. Pekárek [-]

ŽK: 23. Z. Carda . ČK: 29. Z. Carda .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 37. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - DLOUHÝ Lukáš, MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.