Trnava B sestřelila v závěru utkání Koněšín


Branky


70. P. Malec (p.) , 75. M. Mezlík , 81. M. Skryja , 88. M. Skryja
0

Fotbalisté Trnavy B nadále živý naději na záchranu. V posledním kole si to rozdají v přímém souboji z Radkovicemi. Výhra Trnavy by znamenala záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Vyjímečně měli v zápase domácí tři hráče na lavičce, což je vždy dobrý základ. Zápas  začali opatrně. Hosté jsou určitě zkušenějším týmem. Tentokrát průběh zápasu rozhodla hráčská vyrovnanost a větší snaha o vítězství. Koněšín dělal domácím problémy spíše brejky. Hlavně prvních patnáct minut se  aktivní hosté tlačili do defenzívy. Vše co prošlo, dokázal vyřešit Vojtěch Buďa a Lukáš Doležal v bráně. Domácí tým několikrát  také zahrozil, obzvlášť jejich standartní situace hosté jen stěží odvraceli. Vyvrcholením byla tyčka, po které míč putoval po brankové čáře a skončil nakonec v náručí brankáře hostí. Poločas tak skončil 0:0.

Promněněná penalta odstartovala domácí brankovou smršť

O přestávce vystřídal zraněného domácího Martina Marka, Jiří Eliáš. Měl problémy s kontrolou míče, jeho důraz a běhavost je ale příkladná. To byl dobrý vklad do obrany domácích. Druhý poločas trnavští zahájili velkým tlakem. Několik jejich standardních situací rychle po sobě znamenaly velké ohrožení branky hostů. V 62. minutě vystřídal Ondračku, Martin Skryja, velká naděje rudíkovského fotbalu. Obrana hostí začala nestíhat. Hned v prvním brejku tak faulovala Martina Skryju v šestnáctce. Pokutový kop si přivlastnil Pavel Malec a udělal správně. Brankář Koněšína neměl žádnou šanci na střelu k tyči. 1:0.
Koněšín začal ztrácet na všech frontách. Úplně odpadla obrana. Po další rychlé kombinaci domácích se v šestnáctce k míči dostal Miloš Mezlík a ten se většinou nemýlí. 2:0. Za dalších pět minut se k brejku dostal Martin Skryja, 3:0. Tak to byl už totální rozklad Koněšína. Hosté to ještě jednou zkusili. Přitlačili domácí do šestnáctky. Vznikla velká mela, výsledkem byly pouze dvě břevna a to byl konec. Zdeptaného soupeře dorazil svým druhým gólem Martin Skryja. 4:0. Krutý výsledek pro hosty, pro domácí šance do posledního zápasu. Čeká je přímý souboj v Radkovicích o udržení se v třetí třídě.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Soupeř vydržel jen 70 minut.Poté úplně odpadl. Výsledek pro nás znamená šanci na úplném konci soutěže. Poslední zápas tak pro nás i pro Radkovice bude zápasem roku.

TJ Koněšín
Lukáš Špaček, trenér: Zápas byl v prvním poločase na trávníku vyrovnaný s některými nevyužitými šancemi na obou stranách. Domácí byli snaživější a odhodlanější a to je v druhé půli dovedlo k zaslouženému vítězství. Nám v určitých částí zápasu chyběla šťáva.



Místo: Trnava. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - SVOBODA Libor, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.