Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma překvapení nedopustila


Branky


0

Fotbalisté Valče v boji o druhou příčku nezaváhali a připravili tak Trnavě B již téměř jistý sestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali dvougólový náskok

V dalším kole přivítali domácí o záchranu bojující Trnavu B, ale i v tomto utkání chtěli zvítězit a posílit si pozici v první trojce. Nutno dodat, že hosté podali snaživý výkon a domácím cestu za vítězstvím ztížili. Celé utkání probíhalo za převahy domácích, kteří si vypracovali šance. V první půli orazítkovali dvakrát tyč a branky se dočkali ve 26. minutě kdy se nemýlil v tváří tvář hostujícímu brankáři  David Cabejšek po přihrávce Michala Kárníka 1:0. Ve 39.minutě využil své chytrosti Jan Sirota a hezkým lobem z třicetipěti metrů nedal hostujícímu brankáři Vlčanovi šanci 2:0. Hosté hrozili z brejků, ale jejich příležitosti zlikvidoval spolehlivý brankář  Zdeněk Macek.

Domácí si výhru pohlídali

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase a v 56.minutě zvýšil na 3:0 svým druhým gólem  David Cabejšek po přihrávce Michala Dufka 3:0. Pak se ke slovu dostali hosté a v 66.minutě snížil z brejku Dominik Jašek na 3:1.  Domácí opět své vedení navýšili hned v 69. minutě kdy David Cabejšek tentokrát nahrával a Pavel Chládek pohotově uklidil míč do sítě 4:1.Hosté ještě dokázali snížit v 72. minutě opět Dominikem Jaškem a tím se brankový účet zápasu uzavřel 4:2. Domácí Valeč se tak po zaváhání Třebenic dostala na druhou příčku tabulky, což by po loňském desátém místě bylo velkým skokem vzhůru.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel: Podali jsme zlepšený výkon a utkání po většinu zápasu kontrolovali. Po prostřídání jsme zkoušeli hráče na různých postech a naše hra již neměla takovou kvalitu.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: S naší hrou jsme spokojeni. Domácím jsme dělali velké problémy.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , J. Ludvík [-] - M. Kárník [-] , D. Procházka [-] , M. Melkes [-] (58. P. Chládek [-] ) , M. Dufek [-] - D. Cabejšek [-] , J. Sirota [-]

FK Rudíkov B
J. Vlčan [-] - V. Buďa [-] , L. Ondračka [-] , M. Marek [-] , M. Pitor [-] - D. Jašek [-] , D. Jensen [-] , P. Malec [-] , T. Klíma [-] - V. Doležal [-] , J. Eliáš [-]

Hráči zápasu: D. Cabejšek - J. Vlčan .
Místo: Valeč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.