Koněšín začal opět vyhrávat a střílet góly


0

Koněšínu se podařilo po dvou prohraných zápasech bez vstřeleného gólu opět vyhrát. Jejich znovuzrození odnesly Hrotovice B, bojující o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

 

   První poločas se nesl v duchu „Koněšínu už o nic nejde“ a „Hrotovicím hraje souběžně také Áčko“…hosté si bez několika hráčů vypomáhajících v A-týmu přijeli vyloženě odbýt svoji povinnost nastoupit k zápasu, fotbal si užít a když se zadaří, tak třeba i překvapit. To naopak domácí sice měli po většinu času míč na svých kopačkách, ale dopředu to nebylo ono. Chyběla myšlenka a moment překvapení. Koněšín se jen stereotypně snažil nakopávat míč za celkem vysunutou obranu Hrotovic, ale to žádné ovoce neneslo. Hra tak postupem času zabředávala do podprůměru. Za celý první poločas se najde jen několik málo světlých momentů – na straně domácích tyčka nastřelená Malým a nepovedená dorážka Š.Dvořáka, na straně druhé pak dva závary, které tam při troše štěstí mohly padnout. Bylo to o tom, kdo dá první gól…

Domácí kanonádu načal Zahradníček

 

   Druhý poločas byl ze strany domácích o dva levely výše. Konečně dali míč na zem a snažili se dostat na dostřel kombinací. Svoji herní převahu přetavili během necelé čtvrthodinky v rozmezí 50. – 65. minuty ve čtveřici gólů. Skóre otevřel po rohu hlavou kapitán Zahradníček, aby chvíli nato po nezištné zpětné přihrávce Dvořáka přidal druhý gól kanonýr Malý. Brankostroj však pokračoval a zaskvěl se i technickou střelou dnešní nahrávač S.Dvořák. Pak přidal svoji trošku do mlýna i brzký čtyřicátník Ševčík, který po pěti minutách na hřišti zastavil na ukazateli skóre na 4:0. Zbylou necelou půl hodinku a po prostřídání se zápas už jen dohrával z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: První poločas nebyl z naší strany asi v podvědomí dvou posledních proher nejlepší. Byl neurovnaný a až zbytečně nervózní. Do druhé půle nastoupil úplně jiný tým, který si snad uvědomil důležitost 11 hráčů na hřišti a nacvičených situací, které nám pomohly zvládnout nelehký zápas. Soupeř byl snaživý, ale hratelný.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: V prvním poločase jsme byli docela vyrovnaným soupeřem, ale od padesáté minuty nás již domácí začli přehrávat.



Místo: Koněšín. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.