0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B v důležitém zápase konečně zabraly


Branky


0

Po šesti porážkách v řadě se fotbalisté Hrotovic konečně dočkali výhry a udělali důležitý krok k záchraně. Ta se naopak vzdaluje Trnavě B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrotovice B vyhrály první poločas o tři góly

Další záchranářský duel byl k vidění v Trnavě, kde se představily dva rezervní týmy, kterým se na jaře výsledkově příliš nedaří. Obzvlášť Hrotovice B jsou zatím nejhorším týmem jara. Domácí začali skvěle. Střelu pod břevno od Ondračky hostující brankář chytil. Jeho následnou chybu nepotrestal Dominik Jašek. Najednou se hra převrátila. Všude byli trnavští druzí. Špatně obsazovali hráče soupeře.Takže platilo, nedáš, dostaneš. Celá hra domácího týmu se sesypala a na hřišti začali dominovat hosté. Tři góly v jejich síti v prvním poločase, toho byly pádným důkazem. V 17. minutě poslal hosty do vedení Tomáš Hadraba 0:1. Ve 20. minutě pak přešel přes tři hráče Marek Hrůza a uklidil míč k tyči 0:2 a třetí branku přidal opět Marek Hrůza, který zužitkoval nahrávku před prázdnou bránu.

Hosté komplikace nepřipustili

V poločase nejvíc hecoval domácí Vojtěch Buďa. Musel do brány. Za góly nemohl a víc pomoci jinak nemohl. Domácí trochu přidali, stále však měli problémy s aktivní hrou Hrotovic. Po jedné z mála slušných kombinací, byl v hloubi šestnáctky faulován Miloš Mezlík, ale pan rozhodčí k udivení domácích penaltu neodpískal. Hosté byli i nadále aktivnější. Hosté nakonec ještě proměnili jeden z protiútoků, kdy se v 75. minutě krásnou střelou do šibenice trefil Martin Harant 0:4. Hosty ještě v 80. minutě podržel jejich brankář Vítězslav Škoda, který zlikvidoval střelecký pokus k tyči.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Jasný výsledek. Neproměnili jsme úvodní šance a soupeř nás pak potrestal. Ostudou byl výkon rozhodčího Sarkányho, který za stavu 0:3, vytáhne faul v šestnáctce 2 metry ven, aby nebyla penalta. Kde se tady ten pán vzal? Spadl z měsíce? To už není normální. Kde je nějaká morálka, dospělost člověka.. Proč tomu tak je? Máme si myslet, že pomáhá hostím? Za stavu 0:3. Nebo je tak slepý? Teď už je to jedno… Byl u nás poprvé v životě a doufám, že naposledy. A ještě něco k naší hře. Nevím, jestli trénují, rozhodně vím, že u nás se netrénuje. Je pak vysoce pravděpodobné, že je to ten hlavní problém našich nestálých výkonů.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Dnešní zápas jsme vyhráli s přehledem. Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a v klidu jsme pak zápas na konci dohrávali.



Sestavy


FK Rudíkov B
V. Buďa [-] - M. Pitor [-] , J. Vlčan [-] (75. D. Fiala [-] ) , J. Eliáš [-] , T. Klíma [-] , M. Mezlík [-] , D. Jašek [-] , D. Jensen [-] (32. V. Doležal [-] ) , P. Malec [-] , M. Marek [-] , L. Ondračka [-]

Sokol Hrotovice B
V. Škoda [-] - J. Kučera [-] (70. J. Virgl [-] ) , P. Padělek [-] - M. Horák [-] - R. Novák [-] , M. Harant [-] - M. Škoda [-] , M. Hrůza [-] , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , D. Florian [-] (75. T. Novotný [-] )

ŽK: 80. M. Pitor - 57. M. Škoda .
Hráči zápasu: M. Hrůza , V. Škoda .
Místo: Trnava. Počet diváků: 20. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VEŠKRNA Bohumil (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.