Budišov B vybojoval důležitou výhru


Branky


51. Z. Carda , 67. Z. Carda - 42. M. Pevný
0

Fotbalisté Budišova zvládli klíčový zápas proti Myslibořicím a dotáhli se bodově na týmy v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle lépe pro Myslibořice

V rámci 22. kola III. třídy zajížděly Myslibořice do zachraňující se Náramče. Domácí potřebovali body jako sůl a podle toho taky nastolili tempo zápasu, naopak Myslibořice se od začátku hledaly. Poprvé v sezóně nastoupil v sestavě Myslibořic aktuální trenér Lukáš Svoboda, který si šel osobně dirigovat obranu z postu stopera, nutno podotknout, že patřil k nejlepším na hřišti. První vážnější šanci musel hasit až Vodička. Nárameč se dál tlačila do zakončení, ale její pokusy mířily přinejlepším do boční sítě. Po brejku se dostával do dobré šance Václav Novotný, při střele si však obnovil zranění kotníku a už v 19. minutě musel ze hřiště pryč. Myslibořicím dělalo velké problémy rozestavení domácích, hra na tři střední záložníky se domácím vyplácela a odtud pramenily šance, z jedné takové zakončoval domácí útočník pouze do břevna. „Nedáš, dostaneš" mohlo platit i tentokrát, ale proti jedovaté střele Bohumila Mencáka se vyznamenal domácí zkušený brankář David Kostelecký a držel naděje na bodový zisk pro svůj tým. Těsně před koncem prvního poločasu byl asi 25 m od branky nedovoleným způsobem poslán k zemi Milan Pevný, sám faulovaný se ujal exekuce přímého kopu a s přispěním domácího bránícího hráče poslal Myslibořice „šatíkem" do vedení.

Domácí zápas otočili ve svůj prospěch

Do druhého poločasu už Myslibořice nastoupily i bez druhého útočníka Bohumila Mencáka, který má taktéž problémy s kotníkem. Úvod druhé poločasu patřil domácím. Po hrubé chybě a laxnímu bránění se na malém vápně ocitl osamocený Zdeněk Carda a střelou k levé tyči srovnal skóre utkání. Myslibořice si nahrávaly pouze v obraně, ale přechod dál se jim nedařil, hlavně špatný pohyb na hřišti a nepřesné přihrávky vyústily v druhou trefu Zdeňka Cardy, tentokrát to měl o mnohem víc složitější a o to hezčí trefu si připsal, po odhlavičkovaném míči si zpracoval míč a vymetl pavučinku Vodičkovi svatyně. Pro Myslibořice mohlo být ještě hůř, domácí útočník se nabídnuté šance zalekl a ve vyložené šanci přestřelil. V závěru vrhly Myslibořice vše do útoku, na poslední tři rohy si zaběhl dokonce i brankář Radek Vodička, u posledního mu dokonce chyběly centimetry, aby trefil hlavičku v dobré šanci. Největší šanci měl v nastaveném čase Michal Šoustal, když se k němu dostal míč na úrovni penalty, tváří tvář Kosteleckému mu však míč odskočil po nerovnosti a tak z tutovky nebylo nic a domácí se radovali z vydřených a důležitých bodů o udržení ve III. třídě.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Věžník, trenér: dnes jsme odehráli velmi kvalitní utkání. Všichni hráči odevzdali na hřišti maximum a za to jim patří dík. Odměnou pro všechny jsou tři body na domácím hřišti.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Dnes jsme nehráli nic moc. Snaha sice byla, ale naše akce končily ve středu hřiště. Další kaňkou na zápase bylo to, že se nám zranili dva útočníci.



Místo: Nárameč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JÁN Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, CARDA Ludvík (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.