Pavel Malý z Koněšína připravil Třebenice o výhru


Branky


0

Pavel Malý z Koněšína opět střelecky úřadoval, což odnesly Třebenice další bodovou ztrátou. Koněšínský kanonýr se nyní zastavil na 28 vstřelených brankách. Přesto se Třebenice dostaly minimálně na jeden den do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli pouze pět minut

 Zápas prozatímního druhého týmu se čtvrtým nepřinesl to, co se od avizovaného šlágru kola očekávalo. Z větší části za to mohl nerovný terén, který nedovoloval oběma týmům předvádět svoje technické kvality a dovednosti, a tak se hrál „úporný“ fotbal, kdy každý z týmů mohl jenom těžit z chyb toho druhého. A úvod zápasu se nesl přesně v tomto duchu. K vidění tak byly odskakující balóny, nepřesné přihrávky, časté auty a střely daleko mimo tři tyče. První vážnou minelu vyrobil domácí brankář, kdy malou domů rozehrál přesně na koněšínského Malého a ten už si dokázal s nabídkou poradit – 0:1. Jenže radost hostů neměla dlouhého trvání. O pět minut později se domácí dočkali vyrovnání, když si hostující stoper a brankář snad dávali přednost, až se nákopu zmocnil T.Ondráček a z malého vápna srovnával prakticky do prázdné – 1:1. V dalším průběhu moc dalších příležitostí vidět nebylo – domácím chyběla kvalitní finální přihrávka a hostům přesnější zakončení

Koněšín má Pavla Malého, který zařídil alespoň bod

Obraz hry se v druhém dějství nezměnil. Ani jeden tým si nedokázal vytvořit trvalejší územní převahu a hrálo se prakticky uprostřed hřiště. Až po hodině hry se na středovém půlkruhu dostal po několika odrazech k míči kanonýr Ondráček, v rychlostním souboji předčil hostujícího stopera a v samostatném úniku s chladnou hlavou poslal svůj tým do vedení – 2:1. Hosté na vývoj zápasu reagovali hrou na tři útočníky a zjednodušením hry nákopy za poměrně dopředu vysunutou obranou domácích. S ubíhajícím časem a po vystřídání dvougólového střelce se domácí celkem logicky soustředili především na uhájení těsného vedení. Zdržovací taktika se jim ale nevplatila, protože sedm minut před koncem se k míči dostal Malý a z nenápadné akce zpoza velkého vápna tvrdou a přesnou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci – 2:2. Tímto nerozhodným výsledkem už zápas skončil a Třebenice tak daly šanci Mohelnu bodově se osamostatnit na čele tabulky, čehož o den později také využilo.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Do osmdesáté minuty jsme měli vyhrát my. To, že jsme nevyhráli je pro mne velké zklamání.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Na velmi nerovném terénu jsme odehráli bojovnou KOPANOU bez větších šancí na obou stranách. Obě mužstva chtěly vyhrát, ale remíza je asi spravedlivá. Nás může těšit prodloužená série neprohraných utkání, ale bohužel taky pátá venkovní remíza za sebou.



Místo: Třebenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - SVOBODA Ladislav (N), KARÁSEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.