3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma opět vyhrál


Branky


0

Již páté vítězství za sebou zaznamenal Koněšín na domácím hřišti. Tentokrát to odnesly Kralice, předposlední tým tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ševčík jediným střelcem poločasu

Domácí Koněšín jakoby chtěl příchozím fanouškům vynahradit čekání na úvodní hvizd (Z důvodu nefunkčnosti stránek FAČRu) a po počáteční desetiminutovce věnované seznámení se se soupeřem ujal se taktovky. Díky kombinační hře se domácím dařilo dostávat se v dalším průběhu hry do zakončení poměrně v rychlém sledu. První branka tak přišla zaslouženě v polovině první půle, kdy se po centru ze strany k odraženému míči dostal Ševčík a z úrovně penalty uklízel již do poloodkryté svatyně hostů – 1:0. Tlak domácích nepolevil a do dalších šancí se dostávali i další hráči, jenže i ty největší tutovky (jako například sólo Pavla Malého) zůstaly neproměněny. V poslední minutě mohli hosté srovnat, střela útočícího hráče ale těsně minula tyč. Kralice ale ukázaly, že umí zahrozit a že neproměnění řady šancí Koněšína by domácí mohlo ještě mrzet.

 

 

Domácí přidali další dva góly

Hned zkraje druhé půle ale přišlo uklidnění na kopačky domácího týmu v podobě druhého gólu, kdy Ševčíkova tečovaná střela po předchozím rohu zapadla pod břevno Zigmundovy branky – 2:0. Pak už se hrál celkem vyrovnaný fotbal – na straně domácích ubylo příležitostí k zakončení, na straně hostů přibyla bojovnost, a tak se hrálo převážně mezi oběma pokutovými územími. Konečnou podobu dal výsledku čtvrt hodiny před koncem Malý po přihrávce Ševčíka za obranu, kdy ač tísněn dvěma protihráči konečně protrhl dnešní střeleckou smůlu a nemohoucnost v jednom. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: – V prvním poločase jsme se kvalitní hrou dostali do řady zakončení, ale několik jasných tutovek jsme neproměnili. Druhý poločas – i když opticky vyrovnanější – jsme měli také většinou pod kontrolou. Na straně hostů mě těší, že to nezabalili a že i za nepříznivého a ke konci už i rozhodnutého stavu předváděli bojovný fotbal plný soubojů.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Bohužel se nám herně nepodařilo navázat na minulý kvalitní výkon a domácí nás v prvním poločase přehrávali. Druhý poločas už byl sice vyrovnanější, ale domácím se povedlo přidat další dvě branky. My jsme si přijeli zahrát fotbal a vyhrál prostě ten lepší.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , P. Seifer [-] , M. Svoboda [-] , J. Pospíšil [-] - Z. Řezáč [-] (59. D. Dvořák [-] ) , M. Parkan [-] (76. L. Konečný [-] ) , T. Konečný [-] , P. Zahradníček [-] (57. D. Šlapák [-] ) - P. Malý [-] , M. Ševčík [-] (78. Š. Dvořák [-] )

FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - M. Tomek [-] (46. D. Janoušek [-] ) , A. Kabátek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , M. Peťa [-] , M. Široký [-] , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , V. Polák [-] , M. Lokaj [-]

ŽK: 58. M. Ševčík , 87. Š. Dvořák - 42. M. Široký , 67. M. Peťa .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MUSIL Jiří (N), NEKUDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.