1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany urvaly bod v poslední minutě zásluhou gólmana Škarabely.


Branky


0

Alespoň jeden bod zachránily Rouchovany proti rezervě Budišova díky trefě brankáře Lubomíra Škarabely v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průša poslal hosty do vedení

Rouchovany nevstoupily do jarní části v žádné oslnivé formě, když získaly pouhý bod se stejně se trápícími  hráči Pyšel. Budišov B v minulém kole překvapil hladkou výhrou nad Radkovicemi. Rouchovany si další ztrátu už dovolit nemohly, aby se ještě nenamočily do záchranářských starostí. Na podzim Rouchovany na půdě Budišova bezpečně vyhrály 4:0. Po vzájemném oťukávání v první pulce byl Budišov právě ten, který ukázal jak se kopou přímé kopy a po trefě Kamila Průši z 15. minuty vedli hosté 0:1. Lubomír Škarabela se marně snažil zabránit gólu. Domácí v prvním poločase nebyli schopni vstřelit branku.

Domácím hrdinou byl brankář Lubomír Škarabela

Ve druhé půlce se Rouchovany snažili vyrovnat, ale stále to bylo bez gólového úspěchu. Nikdo z domácích hráčů nemohl najít recept na překonání brankáře hostujícího Budišova Davida Kosteleckého. Až se to podařilo v nastaveném čase. Při posledním přímém kopu si seběhl do šestnáctky i domácí gólman Lubomír Škarabela a hlavou překonal svého kolegu v brance Davida Kosteleckého a rozradostnil tak padesát nejvěrnějších domácích fanoušků 1:1. Rouchovany si remízou udržely odstup čtyř bodů právě na svého soupeře z Budišova, což může hrát v konečném zúčtování velkou roli.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Budišov se dobře bránil a vedl nebezpečné protiútoky. My jsme nebyli schopni vstřelit branku.

FC Budišov - Nárameč B
Večeřa, trenér: Od začátku jarní části máme problém se složením základní sestavy. Věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas. Zásluhou krásného přímáku Průši jsme šli do vedení. Celý zbytek zápasu se nám dařilo bránit soupeřovi útoky za přispění výborně chytajícího Davida Kosteleckého. Bohužel soupeř z poslední akce vyrovnal a připravil nás o dva body. I jeden bod má ze soupeřova hřiště velkou váhu. Všem hráčům patří dík za předvedený výkon.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - R. Škarabela [-] - P. Pachr [-] (71. M. Fiala [-] ) , D. Svoboda [-] (46. P. Křivánek [-] ) , R. Havelka [-] , P. Vala [-] , L. Ludvík [-] - J. Slabý [-] , Z. Holoubek [-] - R. Kalina [-] , P. Jelínek [-]

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - L. Jura [-] , L. Horký [-] , A. Rybníček [-] , R. Mezlík [-] , A. Langr [-] (62. D. Čech [-] ) , R. Pavlatovský [-] , K. Průša [-] , O. Doležal [-] , O. Kazda [-] , J. Mezlík [-] (2. M. Šmíd [-] )

ŽK: 49. R. Škarabela , 76. M. Fiala - 52. A. Rybníček , 83. K. Průša , 89. O. Doležal , 90. O. Kazda .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - HORKÝ František (N), VLČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.