3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B i v neúplné sestavě vyhrál


Branky


35. L. Jura , 43. A. Rybníček , 44. L. Jura , 85. J. Kazda
0

V okleštěné sestavě dokázal Budišov B vyhrát důležitý zápas o udržení nad týmem Radkovic v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický závěr prvního poločasu pro domácí

Budišov B na jaře ještě nebodoval a jen díky lepšímu skóre než mají Trnava a Kralice zatím neuzavírají tabulku. Radkovicím se vstup do jara poměrně vydařil a ze sestupových vod se posouvají ke klidnému středu tabulky. Podzimní duel ovšem ovládli zcela jednoznačně fotbalisté Budišova, kteří vyhráli jednoznačně na půdě Radkovic 5:1. Zápas pro domácí nezačínal vůbec dobře, protože nastoupili pouze o deseti hráčích. Důsledně však bránili a hráli na brejky. Po doplnění sestavy jedenáctým hráčem se začali dostávat do šancí. V 15. minutě trefil břevno Kašparidesovy branky Adam Rybníček. Radkovice se snažili hrát útočnější fotbal, ale domácí je trestali z brejků. Ve 35. minutě dostal domácí do vedení Lubomír Jura 1:0. Závěr poločasu vyzněl jednoznačně pro domácí. Ve 43. minutě na 2:0 zvýšil Adam Rybníček krásnou střelou z hranice vekého vápna a o minutu později, tedy ve 44. minutě svojí druhou brankou v zápase Lubomír Jura doslova zmrazil hostující tým 3:0.

Domácí si druhý poločas pohlídali

 Bylo jasné, že se soupeř nebude chtít s výsledkem smířit. To se také potvrdilo a soupeř vrhnul vše do útoku. Ovšem domácí velmi disciplinovaně bránili a hrozili z brejků. Soupeře k ničemu zásadnímu nepustili. Domácí Budišov hostům z Radkovic trošku pomohli tím, že jeden z jejich hráčů musel v druhé půli opustit zápas kvůli zaměstnání a tak dohrávali pouze v deseti (cca od 70 min). Soupeř se i přes tuto skutečnost nedostal do nějakých gólových příležitostí, ale domácí z brejku zvýšili na 4:0 v 85. minutě Jakubem Kazdou, který se však nešetrně zranil, a tak posledních pět minut dohrával Budišov jen v devíti lidech. To už se ale nic vážného nestalo a tak hrstka domácích diváků mohla odejít domů spokojeně.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Sedláček Jan, trenér: Ve velmi komplikované sestavě jsme podali disciplinovaný výkon a rozhodli o výsledku utkání již v první půli. Ve druhé půli jsme nedopustili žádné komplikace a zaslouženě v jarní části vyhráli.

SK Radkovice
Míča Jiří, trenér: Domácí nastoupili pouze v deseti lidech a my jsme nebyli schopni dát gól. Podcenili jsme soupeře. Od Radkovic to byla katastrofa.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
J. Sedláček [-] - M. Mezlík [-] , K. Průša [-] , A. Rybníček [-] , J. Kazda [-] , L. Jura [-] , R. Mezlík [-] , P. Suchánek [-] , J. Mezlík [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-]

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Štolz [-] (33. P. Vejtasa [-] ) , A. Macháček [-] (83. L. Kočí [-] ) , V. Zahradník [-] , I. Pelikán [-] , J. Hofman [-] (78. V. Kočí [-] ) , M. Nováček [-] , M. Hlouch [-] , J. Pekárek [-] , K. Nedvědický [-] , V. Štolz [-]

ŽK: 50. O. Kazda , 82. K. Průša , 88. J. Sedláček - 23. K. Nedvědický , 80. J. Pekárek , 88. V. Kočí .
Hráči zápasu: M. Mezlík - M. Kašparides , J. Pekárek .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 25. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠIBŮREK Ondřej, MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.