Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín si s chutí zastřílel


Branky


0

I díky třem brankám kanonýra Pavla Malého zvítězil Koněšín nad rezervou Budišova 6:1 a nadále je ve hře o postup. Hosté však celé utkání odehráli v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Malý zařídil poločasové vedení domácích

Béčko Budišova dorazilo (možná právě z důvodu souběžně hraného utkání jejich A-týmu) na zápas do Koněšína jen v deseti hráčích, z toho asi pěti dorostenci, takže se už prakticky před úvodním hvizdem „vzdali“ bez boje. Někdy ale takové zápasy bývají nevyzpytatelné…  Domácí k faktu, že není soupeř kompletní, přistoupil poněkud ledabyle a hráli velmi lehkovážně jen na půl plynu. I tak se Koněšínu po čtvrt hodině hry naskytla příležitost zahrávat penaltu po faulu na pronikajícího Malého. Sám postižený ale nabídkou opovrhl a trefil jen nohy zaskakujícího brankáře a kapitána hostí v jedné podobě. Malý ale dlouho zoufat nemusel a o dvě minuty později si už napravil reputaci – 1:0. Pak ale domácí zahodili další dvě tři loženky a to hosté dokázali potrestat. Při ojedinělé návštěvě domácího vápna uplatnil svůj důraz mladý Kazda1:1. To domácí zaskočilo a výlučně nakopávanými balóny směrem dopředu byli takřka naivní. Budišov mohl dokonce při druhé návštěvě pokutového území soupeře klidně jít do vedení, šanci Jury ale včasným vyběhnutím zmařil brankář Hůlka. Nadějný nerozhodný výsledek se ale hostům do přestávky nepodařilo udržet, protože kanonýr Malý se gólem do šatny po rohu prosadil podruhé – 2:1.

 

 

 

Rozhodl drtivý nástup do druhé půle

Začátek druhé půle přinesl ze strany Koněšína jiný obrázek. Kombinační hrou se podařilo hosty zatlačit před jejich vápno a během deseti minut hned třikrát udeřit. Nejprve T.Konečný bezpečně proměnil další penaltu, pak se vydal na úspěšný výlet i stoper Zahradníček, aby chvíli nato završil svůj hattrick P.Malý. Najednou to bylo 5:1 a bylo prakticky rozhodnuto. Zápas se pak už dohrával jen z povinnosti a z poloviny vystřídavší kádr domácích se dokázal proti soupeři bez možnosti střídání prosadit už jen jednou, kdy na konečných 6:1 upravoval znovu T.Konečný.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Hodně zápas ovlivnilo, že soupeř přijel jenom v deseti. Nám to možná spíš ublížilo, protože naši hráči s vědomím, že se soupeř asi porazí sám, v první půli vůbec neplnili to, co jsme si řekli před zápasem. Až z kraje druhého poločasu jsme konečně začali hrát kombinačně na krátké přihrávky a hned jsme šli o trháku. Pak jsem dal příležitost všem hráčům ze střídačky a zápas se prakticky jen v poklidu dohrával.

FC Budišov - Nárameč z.s. B
Sedláček Jan, asistent trenéra: V komplikované a velmi oslabené sestavě jsme tomuto kvalitnímu soupeři odolávali pouze v první půli. Druhá půle již byla v režii soupeře, který zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] - M. Svoboda [-] , T. Sýkora [-] (15. D. Dvořák [-] ) , T. Konečný [-] , J. Chalupa [-] (66. L. Konečný [-] ) , M. Loukota [-] (63. M. Parkan [-] ) - P. Malý [-] , M. Ševčík [-] (76. Z. Řezáč [-] ) - P. Zahradníček [-] (59. D. Šlapák [-] )

FC Budišov - Nárameč z.s. B
O. Kazda [-] - T. Horký [-] , M. Šmíd [-] , A. Rybníček [-] , R. Pavlatovský [-] , J. Kazda [-] , D. Čech [-] , L. Jura [-] , O. Doležal [-] , M. Pavlíček [-]

ŽK: 15. M. Šmíd , 69. J. Kazda .
Hráči zápasu: P. Malý - O. Kazda .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.