0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice opět zabraly


Branky


0

Třebeničtí fotbalisté po dlouhé době naplno zabodovali a i díky dvoum gólům Miroslava Furiše zůstaly na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu se dvakrát prosadil Miroslav Furiš.

Třebenice čekaly před tímto zápasem tři zápasy na vítězství a zápas v Hrotovicích určitě neměl být pro hosty jednoduchý na chycení druhého dechu. Přesto podzimní zápas mezi těmito soupeři skončil výhrou Třebenic 4:2. Domácí nastoupil s pěti novými hráči proti minulému vítěznému utkání. Omlazený tým držel s favoritem krok prvních patnáct minut. Potom už Třebenice svého soupeře přehrávaly. Brankově se však prosadily až v závěru poločasu. Ve 40. minutě vybídl krásnou nahrávkou Kocmánek ke skórování Miroslava Furiše, který nabídnutou příležitostí nepohrdl a dostal Třebenice do vedení 0:1. Ve 44. minutě přišla stejná situace téměř jako přes kopírák, jen v nahrávajícího hráče se proměnil Miroslav Machát a jeho jmenovec Furiš svou druhou brankou poslal hosty z vesela na poločasové občerstvení 0:2.

Hosté kontrolovali vedení

Ve druhém poločase se domácí pokusili o snížení a svého soupeře mírně přitlačili, ale v 59. minutě zasadil rozhodující ránu po závaru hlavou Karel Kocmánek 0:3. V 67. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen Ondřej Dobrovolný a domácí tak dohrávali pouze v deseti. Hosté pak několikrát chodili sami na bránu, ale skvělý Martin Virgl již nepustil žádný míč za svá záda a to i v 82. minutě, kdy Karel Kocmánek neproměnil pokutový kop. Ten už naštěstí pro Třebenice nic neřešil. Hosté tak mohli po třízápasové odmlce opět slavit.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Před zápasem jsme provedli pět změn v sestavě. Hlavně změna v obraně byla znát. Vůbec jsme nedokázali podržet balón. Hosté měli více ze hry.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Soupeř hrál odevzdaně. Vítězství bylo naprosto zasloužené. Byl to pro nás lehký zápas, i když náš výkon také nebyl stoprocentní.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - R. Novák [-] - D. Denemarek [-] , J. Kučera [-] , M. Horák [-] - O. Dobrovolný [-] , T. Hadraba [-] - M. David [-] , J. Virgl [-] , T. Novotný [-] , M. Svoboda [-]

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , M. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , J. Čtvrtníček [-] , V. Fiala [-]

ŽK: 13. O. Dobrovolný , 58. D. Denemarek . ČK: 67. O. Dobrovolný .
Hráči zápasu: M. Virgl , R. Novák - M. Furiš .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - SVOBODA Milan (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.