1:1
(1:1)
28. P. Malý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Radkovicích se body dělily


Branky


0

Fotbalisté Koněšína nevyužili zaváhání prvních dvou celků a remízou v Radkovicích je bodový odstup stále stejný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly po jedné brance

První jarní zápas čekal Koněšín v Radkovicích. Zatímco Koněšín mohl být s podzimní částí spokojen, v Radkovicích by nejraději na spackaný podzim zapoměly a chtěly by navázat na povedenější loňskou sezonu. Fotbal nepřinesl mnoho šancí. V 15. minutě přišla první šance hostů, kterou ale zastavil pro domělý ofsajd rozhodčí Čejka. Ve 22. minutě pak trefil Jiří Chalupa vyběhnuvšího gólmana Kašparidse. Ve 28. minutě však hosté konečně údeřili. Svojí 22. brankou sezóny se prosadil Pavel Malý. Z ojedinělé pěkné akci na jeden dotek mezi třemi hráči 0:1. Do konce prvního poločasu se podařilo domácím vyrovnat, když se ve 41. minutě dostal k odraženému míči Vojtěch Zahradník 1:1.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas již přinesl nezáživný fotbal i díky nedobrému terénu. Asi největší náznaky šancí měli hosté, ale ani ty nemohli nikterak vážně ohrozit domácí branku. Po závěrečném hvězdu rozhodčího tak nejspíš byli spokojenější domácí borci, kterým může získaný bod s kvalitním soupeřem v závěrečném zúčtováním velice hodit.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Míča Jiří, trenér: Zápas na který se dalo koukat. Radkovice nastoupili do utkaní se dvěma novými posilami, kterými jsou brankář Kašparidis a střední založník Pelikan Ivo.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Bojovné utkání se hrálo na horším terénu a ani jedno mužstvo nemělo převahu. Fotbal se hrál převážně bez šancí.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - T. Růžička [-] , M. Nováček [-] (73. V. Štolz [-] ) , V. Zahradník [-] , K. Nedvědický [-] (74. J. Nemeškal [-] ) - J. Hofman [-] , I. Pelikán [-] , R. Odstrčil [-] , J. Pekárek [-] , L. Hofman [-] - A. Macháček [-] -

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , J. Pospíšil [-] - J. Chalupa [-] , T. Konečný [-] , D. Dvořák [-] (46. T. Sýkora [-] ) , M. Svoboda [-] - M. Ševčík [-] , P. Malý [-] - P. Zahradníček [-] (66. M. Loukota [-] ) , P. Seifer [-]

Místo: Radkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - SÝKORA Milan (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.