3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov prohrál v Jemnicku


Branky


22. F. Kříž , 62. F. Kříž , 81. F. Kříž (p.) - 13. O. Štolpa , 60. O. Štolpa
0

Další tým bojující o záchranu - Rudíkov, zajížděl ve 24. kole na půdu silného Jemnicka. Byl to zápas o dvou hráčích, když se na straně Jemnicka trefil třikrát František Kříž a na straně Rudíkova dvakrát Ondřej Štolpa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Hned od první minuty začali domácí útočně, po pravé straně unikl Grün Jan a poslal centr před bránu, kde byl zcela osamocený Hošek Martin a byl sám před brankářem Trnkou a brankář Trnka střelu nohama vykopl na rohový kop. Přišla třetí minuta a další velká šance domácích, po samostatné akci prošel do vápna domácí Kříž František, obešel i brankáře Trnku, ale míč mu utekl a hostující obránci míč odkopli do bezpečí. Hosté se poprvé osmělili v páté minutě, po průniku vytáhnutého Mikysky Miroslava se míč dostal ke Skryjovi Martinovi a jeho střelu srazil obránce na rohový kop. Hned minutu na to vystřelil hostující Nožička a obránce srazil opět na rohový kop. V 9. minutě se do šance dostali domácí po nedůsledném odkopu bránících hostů, útočník zakončil mimo tyče. Domácí měli hodně šancí, ale hosté trestali. Ve 13. minutě proběhl mezi domácími obránci hostující Jaša Martin, přihrál pod sebe Štolpovi a ten poslal míč odrazem od tyče do branky. Domácí však i nadále útočili a v 16. minutě po chybě hostující obrany šel na brankáře Trnku Grün Jan, brankář Trnka ho vychytal. Domácí se branky dočkali ve 22. minutě, poslali „českou uličku“ na Kříže Františka, ten proběhl mezi obránci a obešel i vyběhnuvšího brankáře Trnku a poslal míč do prázdné branky. Ve 28. minutě nabídl domácí obránce šanci hostům, když poslal přihrávku před velké vápno Štolpovi a ten zakončil střelou nad branku. Ve 33. minutě hostující obrana tak kontrolovala míč u brankové čáry, až tam doběhl domácí útočník a míč poslal do vápna na Kříže Františka, který zakončil slabou střelou vedle tyče branky hostů. Hosté podnikali ojedinělé útoky, ale dokázali jimi pohrozit, poslední taková šance, poslední v první půli, byla ve 36. minutě a byl to opět Jaša, který proběhl obranou a posílal centr do vápna, domácí odkopli na aut a tak po první půli se soupeři rozešli smírně.

Kříž završil hattrick

Druhou půli začali lépe hosté, v 54. minutě poslal centr do vápna domácího týmu Nožička a Skryja Martin hlavičkoval z malého vápna mimo bránu. V 60. minutě poslal daleký centr Mikyska Miroslav a našel Trnku Jana, který si elegantně obešel domácího kapitána Seveldu a poslal centr do vápna, kde z první vystřelil Štolpa a míč od břevna skončil v síti. Hosté se však z vedení neradovali dlouho, přišla 62. minuta a brankář domácích Růžička nakopl míč za obránce hostů a tam si naběhl Kříž František a šel sám na brankáře Trnku, Trnka si na míč sáhl, ale skončil v síti a bylo opět srovnáno. Hosté se po vyrovnání dále snažili překvapit domácí, 73. minuta a Jaša si zatáhl míč po levé straně a poslal centr do vápna, kde byl nekrytý Štolpa, který chtěl rychle zakončit, ale poslal jen slabou střelu a brankář Růžička ji chytil. Přišla 80. minuta, která se stala pro hosty osudnou, domácí útočili z pravé strany a útočník se snažil dostat míč do vápna, trefil ruku Skryje Zdenka a následoval pokutový kop, který proměnil Kříž František a dovršil tak hattrick. Domácí pak kouskovali hru a k tomu použili i několik střídání. Hosté se snažili a největší možnost vyrovnat měli v 87. minutě, kdy hostující Jaša opět prošel po levé straně a poslal centr do vápna, kde před bránou netrefil míč Štolpa a ten propadl ke Skryjovi Martinovi, od něj se míč odrazil směrem k bráně domácího týmu, ale tam dokázal zareagovat brankář Růžička a míč mířící do branky vyškrábl. Hosté si vyrovnání zasloužili, ale jejich další snahy ukončil hlavní rozhodčí, který ukončil utkání při dosažení 90. minuty.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Grün [-] (86. J. Svoboda [-] ) , S. Křivánek [-] , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (25. M. Axman [-] ) , M. Hošek [-] (77. Z. Nikrmajer [-] ) , F. Kříž [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] (64. J. Gardoň [-] ) , J. Křivánek [-] , D. Smetana [-]

FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - Z. Skryja [-] (82. J. Dobrovolný [-] ) , M. Mikyska [-] , R. Votava [-] , V. Večeřa [-] - J. Trnka [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , M. Jaša [-] - O. Štolpa [-] , M. Skryja [-] -

ŽK: 43. J. Křivánek , 52. D. Smetana - 89. J. Trnka .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - MAAR Michal, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.