Náměšť veze tři body z Rudíkova


Branky


0

Rudíkov doma ve 23. kole přivítal Náměšť, která ještě stála hrála o záchranu a byl to tedy pro oba týmy velice důležitý zápas. Lépe ho však zvládli hosté a domácí se po této prohře sesunuli na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v první půli lepší

Domácí nevypadali, že by hráli o záchranu a pouštěli do šancí hosty. Nejprve v 7. minutě rychlý útok po levé straně a hostujícího Preisnera Martina vychytal domácí brankář Trnka. Ve 12. minutě opět hostující útočník prošel obranou domácího týmu až k brankáři Trnkovi, kterého ve skluzu fauloval. První šance domácího týmu přišla ve 20. minutě, Komínek poslal centr k rohovému praporku, kde míč doběhl Skryja Martin, obešel přes bránícího hráče a posílal centr do vápna, míč srazili obránci na rohový kop. Hosté však pokračovali dál v útočení, po chybě v bránění domácího týmu šel ve 23. minutě útočník hostí sám na brankáře Trnku, ale netrefil bránu. Následná šance hostí přišla ve 27. minutě, hostující hráč v šanci přestřelil bránu. První opravdu gólová šance domácích přišla až v 31. minutě, to Komínek zahrál trestný kop a našel hlavu Mikysky Miroslava, který hlavičkou poslal míč těsně vedle brány. Hosté polevili a tak domácí měli do poločasu ještě jednu šanci, Štolpa Ondřej vystřelil před velkým vápnem, střela brankáře pokorného překvapila, ale výtečně zareagoval a míč vyrazil směrem k rohovému praporku, kde míč doběhl bránící hráč a odkopl jej na aut.

Červená karta ovlivnila zápas

Hosté vstoupili do druhé půle s dvojnásobným střídáním a také velkou šancí nově příchozího hráče Trnky Jana, který se řítil z levé strany sám na brankáře Pokorného, ale ten jej vychytal. V 50. minutě se po samostatné akci dostal do šance domácí Jaša Martin, zakončil střelou nad bránu. Domácí byli nuceni střídat Saláka Milana po tom, co byl pouhých 10 minut na hřišti. Teprve potom se do první šance ve druhém poločase dostali hosté a byl z toho hned gól. Po centru z pravé strany se dostal míč k osamocenému Kohútovi Ondřejovi a ten hlavou poslal míč do sítě. Brance předcházel docela nepřehledný okamžik, na který reagoval domácí Pažourek Josef a obdržel ČK. A ač byli v druhé půli lepší domácí, tak od tohoto okamžiku měli hosté navrch. Domácí se i v deseti snažili a hosté podnikali rychlé útoky do odkryté obrany, šance však nedokázali zakončit gólem. Vrcholem byla 75 minuta, kdy šli 3 hráči hostů na brankáře Trnku, ale dávali si přednost a nakonec vystřelili mimo bránu. Hned minutu na to měli ojedinělou šanci domácí, na dlouhý centr do vápna si naběhl Trnka Jaromír, ale na dlouhou nohu poslal míč vedle brány. Jak se blížil konec, tak domácí vše vrhli do útoku a v 88. minutě šli opět dva hosté na stopera domácího a tentokrát to vyřešili dobře a Bukáček Miloslav šel nakonec sám na brankáře Trnku a stanovil konečný stav utkání. 

 



Místo: Rudíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - JÁN Jiří, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.