Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice vyloupily Výčapy


Branky


0

Souboj třetího se čtvrtým celkem tabulky nabídlo další kolo Okresního přeboru. Kdo by čekal vyrovnanou partii, první půle ho rychle vyvedla z omylu, jelikož hosté do zápasu vlétli a po poločase vedli 3:0. Domácí sice na chvíli zápas zdramatizovali, ale Hartvíkovice přidaly čtvrtý gól a po zásluze si dovezly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas - rozdíl třídy

Od první minuty byli lepší hosté. Ve 12. minutě poslal tentokrát obránce Jakub Sýkora míč za obranu Martinu Kopuletému a ten prostřelil domácího golmana - 0:1. Ve 23. minutě Hartvíkovice zahrávaly rohový kop, Hadraba vracel přetažený balón do vápna, kde se dostal k Martinu Kopuletému a ten zpoza vápna obstřelil domácího brankáře - 0:2. Ve 36. minutě se hosté radovali potřetí. David Kopuletý si počkal s přihrávkou na nabíhajícího Jakuba Sýkoru, ten udělal kličku brankářovi a zvyšoval na 0:3. Domácí si za první poločas téměř nic nevytvořili.

Domácí šance na vyrovnání měli

Do druhé půle ale Výčapy vstoupily jako vyměněné a na hosty doslova vlétly. Během prvních pěti minut mohli dvakrát skórovat, ovšem hosté tyto těžké chvilky přečkali. Po chvíli se hra vyrovnala a hrálo se nahoru a dolů. V 72. minutě se domácí přeci jenom dočkali. Centrovaný balón do vápna hostující obrana odkopla nedůrazně a Tomáš Pecka snížil na 1:3. Po tomto gólu domácí vsadili vše na jednu kartu a vzádu to hodně otevřeli, což hrálo do karet na bejkové situace pro Hartvíkovice. V jednom z nich dostal balón Martin Kopuletý, doslova si pohrál s celou obranou Výčap a s pomocí tyče a odrazu od brankáře míč natřikrát dostal do sítě - 1:4. V závěru se stal ještě kuriózní moment, kdy domácí brankář Semerád zkoušel dělat kličku Outulnému, který ovšem balón vypíchl, ale trestuhodně přestřelil zcela odkrytou bránu. Hartvíkovice si tak odváží z Výčap tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Hráče bych chtěl pochválit za celý zápas. V první půli jsme domácí do ničeho nepustili a v té druhé jsme přečkali začátek. Jsme rádi, že jsme toto utkání před zápasem se Studencem zvládli.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - M. Semerád [-] , L. Loucký [-] (46. N. Kuchera [-] ) , L. Jeleček [-] , T. Pecka [-] , J. Jonáš [-] (46. D. Matoušek [-] ) , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (46. T. Kuchera [-] ) , T. Matoušek [-] (84. L. Kašpárek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , M. Kafka [-] - D. Kopuletý [-] (76. D. Outulný [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , R. Hadraba [-] - M. Kopuletý [-] (84. J. Křehlík [-] ) , M. Moczár [-] (67. V. Rous [-] )

ŽK: 24. L. Jeleček , 62. M. Semerád , 63. N. Kuchera - 55. M. Kafka , 61. M. Sýkora , 66. D. Kopuletý .
Místo: Výčapy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KUBA Lukáš, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.