0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma podlehlo Náměšti


Branky


43. O. Kohút , 71. J. Eliáš (p.) , 81. Z. Jonák , 89. Z. Jonák
0

Náměšť, která stále bojuje o záchranu v souboji dvou rezerv zajížděla na stadion Jemnicka. Domácím se v posledních kolech příliš nedaří a Náměšť mohla být ideálním soupeřem na rozehrání. Hosté bojující o záchranu si šli ale od začátku za vítězstvím, zvítězili 4:0 a přiblížili se tak záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kohút poslal hosty do vedení

První půle nabídla vyrovnaný průběh, ale šancí bylo málo. Po půl hodině hry šel Eliáš sám na bránu, zkoušel přehazovat domácího gólmana, ale mířil vedle. O pár minut později šel opět sám na bránu a ani napodruhé nerozvlnil síť. Hosté se dočkali ve 43. minutě, kdy se opět Eliáš dostál sám před brankáře, nestihl udělat kličku, tak dával pod sebe na Křivánka, jehož střela se odrazila ke Kohútovi a ten poslal Náměšť do vedení. Domácí se také ocitli dvakrát v šanci, ovšem hostující Bednář vše pokryl, a tak šli do kabin spokojenější hosté.

 

 

Duo Preisner - Jonák se postaralo o dva góly

Druhá půle začala v podobném rytmu, jako ta první. Šancí příliš nebylo a hra se odehrávala především mezi vápny. V 70. minutě si bukáček ve vápně předkopl balon, domácí brankář Růžička ho srazil k zemi a musel předčasně pod sprchy. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Eliáš - 0:2. Trenéru Nekudovi se pak povedla střídání, když na hřiště poslal Preisnera s Jonákem. Nejprve Preisner vyslal Jonáka do úniku, který zakončil prostřelením gólmana - 0:3. O chvíli později si to tato dvojice zopakovala, ovšem Jonák udělal kličku brankáři a na 0:4 dával do prázdné brány. Náměšť si tak z Jemnicka odváží důležité tři body k záchraně.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér: Byl to takový nezáživný fotbal, ale my jsme dali víc gólů, takže jsme si výhru zasloužili.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Grün [-] (79. J. Svoboda [-] ) , J. Kopr [-] (71. J. Coufal [-] ) , J. Anděl [-] (74. Z. Nikrmajer [-] ) , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , J. Kříž [-] (87. M. Nechvátal [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , D. Smetana [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - J. Eliáš [-] , M. Bukáček [-] (72. Z. Jonák [-] ) , O. Kohút [-] (80. M. Bednář [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Křivánek [-] (54. M. Preisner [-] ) , B. Nekuda [-] (11. J. Pospíšil [-] ) , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] (74. P. Blažek [-] ) , M. Anna [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 64. J. Anděl - 18. V. Kopuletý , 41. M. Bukáček , 66. O. Kohút , 83. M. Bednář , 87. M. Preisner . ČK: 70. P. Růžička .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 15. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KUBA Michal, PIKART David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.