1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma porazil Jemnicko


Branky


0

Do bojů o sestup namočený Chlístov přivítal na svém stadionu ve 21. kole páté Jemnicko. Hosté byli favoritem, ale domácí od začátku zápasu ukazovali, že to se záchranou myslí vážně a po výhře 1:0 si připisují důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šance neproměňovali

Domácí začali zápas aktivněji než hosté a od první minuty diktovali tempo hry. V průběhu první půle si vytvořili několik slibných příležitostí, ale vyložená šance z toho nebyla. První vážnější nebezpečí přišlo v 17.minutě, kdy střela Svobody ze střední vzdálenosti skočila před golmanem Coufalem a orazítkovala tyč jeho svatyně. Po chvíli se v dalších dvou příležitostech po centrech ze strany ocitl opět Svoboda, ale žádnou z nabídnutých šancí nevyužil. Skórovat mohl také Uhlíř, ale v tutové šanci selhal. Hosté v prvním poločase hrozili rychlými a nebezpečnými brejky, ovšem domácí obrana fungovala na jedničku a hosty k ničemu moc nepustila. Týmy tak odcházely do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

 

Svoboda zajistil výhru

Druhý poločas začali aktivněji opět domácí. Hosty z Jemnicka zatlačili na jejich polovinu a vytvářeli si další šance. Hosté v této fázi hrozili pouze z ojedinělých protiútoků. Branky se diváci dočkali až ve dvaašedesáté minutě, kdy z poloviny hřiště rozehrával volný přímý kop Rygl Michal. Centrovaným  míčem do vápna našel Svobodu, který se zorientoval nejlépe a přízemní střelou kolem golmana poslal naše barvy do vedení. Po této brance domácí nepolevili a dále si tvořili šance, ovšem Brestovský, Pokorný, ani Rygl už góly nepřidali. Domácí se tak radují z velmi cenné výhry nejtěsnějším možným poměrem.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - trenér: Jen svou nemohoucností v koncovce soupeř odjížděl pouze s jednobrankovým přídělem. Musím však mužstvo soupeře pochválit, i když se většinu času hrálo na jejich polovině, tak se snažili herní situace řešit fotbalově a hlavně jejich herní projev byl disciplinovaný. Branka Svobody nám tedy nakonec zajistila zisk velice cenných tří bodů.

1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér: Jeli jsme do Chlístova s obavy, jelikož se tam hraje vždycky těžko, zvlášť, když hrají o záchranu. Byli bojovnější, agresivnější a dosáhli kýženého úspěchu. Byli lepší ze začátku, potom jsme byli lepší chvíli my, ale za druhý poločas si výhru určitě zasloužili.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - M. Kuchařík [-] , T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , M. Patočka [-] (77. M. Granát [-] ) , M. Rygl [-] - L. Rygl [-] , L. Ferdan [-] , J. Uhlíř [-] (27. D. Brestovský [-] ) -

1. FC JEMNICKO B
J. Coufal [-] - J. Svoboda [-] , Z. Nikrmajer [-] (63. J. Kopr [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , J. Kříž [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , M. Polák [-] (46. M. Nechvátal [-] ) , D. Smetana [-]

ŽK: 32. D. Brestovský , 38. L. Rygl .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 86. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - OŠMERA František, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.