Rudíkov vyloupil Studenec


Branky


0

Druhý tým tabulky Studenec hostil ve 20. kole zachraňující se Rudíkov. Hosté v prvním poločase tápali a nic nenasvědčovalo tomu, že by měli v tomto zápase bodovat. Po změně stran se ale začaly dít věci a zápas obrátili. Domácí tak zaostávají za Třebelovicemi už o šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení Studence

V 5. minutě se domácí dostali do šance po pravé straně, následoval centr do vápna a hostující obránce Mejzlík před dobíhajícím hráčem domácího týmu míč odkopl na rohový kop. Hned po rohu podnikli hosté rychlý protiútok, kdy Nožička posílal kupředu Skryje, ale dobrý obranný zákrok stopera nepustil Skryje do šance. V 7. minutě opět průnik domácího týmu po pravé straně, přihrávka našla Vrbu a ten v jasné šanci trefil brankáře. Vše si Vrba vynahradil o minutu později, kdy si naběhl na míč zahrávaný ze značky rohového kopu a hlavou poslal domácí tým do vedení 1:0. Hosté odpověděli o minutu později pohlednou akcí, kdy byli v akci Komínek a Jaša, druhý jmenovaný poslal pas na Komínka, ale ten už byl v postavení mimo hru. Domácí nejvíce zlobili po pravé straně, ale opět na rohový kop ukopával dobře hrající Mejzlík. Hosté se po rohu zmocnili míče a odkopli na Nožičku, ten poslal uličku Skryjovi, který proklouzl mezi dvěma soupeři a už byl ve vápně, kde byl dost nešetrně rukama poslán k zemi, ale rozhodčí tento souboj považoval za férový. Hosté se stále víc osmělovali a domácí byli nuceni přiostřit zákroky a tak po zásluze byli odměněni žlutými kartami. Špatná zpráva pro domácí přišla ve 27. minutě, kdy museli střídat zraněného, do té doby dobře hrajícího, Strnada Petra. Ve 28 minutě se k zakončení dostal hostující Klíma, ale našel jen dobře postaveného brankáře Pěnčíka. Nešťastná chvíle pro hosty přišla ve 35. minutě, hostující Klíma ve vlastním vápně odkopával míč a trefil soupeře, sražený míč se odrazil ke Komárkovi a ten nekompromisní střelou zvýšil pro domácí na rozdíl dvou branek. V poslední minutě poločasu měli ještě výtečnou šanci hosté, dlouhý centr na polovinu domácího týmu, kde si naběhl Skryja, který proběhl mezi beky a šel sám na brankáře, vystřelil a vyběhnutý brankář Pěnčík výtečně vyrazil, míč mířil na rohový praporek, ale nikdo z hostů jej nedoběhl a tak se do kabin šlo za stavu 2:0.

Rudíkov ve druhém poločase předvedl obrat

Hosté do druhé půle vstoupili velmi aktivně a v 53. minutě Nožička vybojoval na půlce míč, narazil si s Jašem a poslal na Komínka, ten nehrál, protože by byl v postavení mimo hru. V 55.minutě oslabil domácí tým Nováček, který musel hřiště opustit po druhé žluté kartě. Hosté přesilovku využili už za 2. minuty na to. To Nožička rozehrál rohový kop na Večeře, který poslal centr do vápna, kde Komínek hlavou dává gól. Hosté ucítili možnost ke srovnání a pouštěli se do útočení, jejich akce však končili před velkým vápnem, kdy nedokázali dát finální přihrávku. Když to nešlo kombinačně, tak si vzal ve středu hřiště míč hostující Nožička, zatáhl a z cca 25 metrů krásnou střelou „pod víko“ srovnal na 2:2. Hosté byli namlsaní a vrhli vše do útoku, protože chtěli výhru. Dočkali se vedení 2 minuty před koncem, to se na levé straně uvolnil Jaša a poslal přihrávku Komínkovi, který krásnou střelou do šibenice vystřelil velmi cenné tři body hostům. Radost hostům pokazilo vyloučení Skryje minutu před koncem po druhé žluté kartě. Bohužel bude chybět v boji o body v následujícím zápase.

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Vít Kučerňák - obránce: Začali jsme v oslabené sestavě, chybělo nám 5 hráčů, protože někteří byli zranění, jeden onemocněl a dva byli mimo pracovně. Do toho se ještě zranil stoper, další hráč, takže jsme to museli doplnit klukama co poslední dobou moc nehráli a po vyloučení už se to sesypalo úplně.

FK Rudíkov
Vladimír Šula: Je to pro nás velmi cenné vítězství. Bohužel je ale škoda, že se vykartoval Skryja a bude chybět v dalších důležitých utkáních.



Místo: Studenec. Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAAR Michal - SVOBODA Libor, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.