6:2
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice daly Hartvíkovicím šest gólů


Branky


23. M. Máca , 24. M. Máca , 40. M. Máca , 44. J. Krula , 75. M. Máca , 85. J. Krula - 51. M. Moczár , 85. J. Sýkora
0

Lídr soutěže hostil v 18. kole na svém stadionu čtvrté Hartvíkovice a jednalo se jednoznačně o šlágr kola. Tento zápas se divákům musel líbit, jelikož padlo 8 gólů a domácí si udrželi tříbodový náskok na druhý Studenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máca stihl hattrick už v prvním poločasu

Třebelovice vstoupily do zápasu aktivněji a vytvořily si územní převahu. Od začátku se hrál z obou stran útočný fotbal, ale na první gól se čekalo do 23. minuty. Zkušený středopolař Šplíchal našel krásným balónem za obranu nabíhajícího Mácu, kterému tyto situace vyhovují, se zakončením se neunáhlil, míč si připravil a poklidil ho k levé tyči Petra Chalupy - 1:0. Hned za minutu Šplíchal odkopával balón v nouzi před hostujícíma obráncema, našel Marka Mácu, který si obhodil obránce a tvrdou ranou propálil Chalupu - 2:0. S góly jakoby se v ten moment roztrhl pytel. Po chvíli vybojoval balón Krula v hlavičkovém souboji, posunul míč opět na agilního Mácu, ten prokázal důraz mezi dvěma obránci a završil hattrick. Domácí přidali do poločasu ještě jednu branku a opět u toho byl Máca. Z rohu našel dloubákem hlavu Jana Kruly, ten zvýšil na 4:0 a šlo se do kabin.

Hartvíkovice to ve druhé půli nezabalily

O přestávce se nechal domácí Šplíchal pro zranění vystřídat a to jakoby vlilo krev do žil Hartvíkovicím. Hosté do druhého poločasu vlétli a Třebelovice přehrávali. Vyústěním jejich tlaku byl gól v 51. minutě, kdy se po chybě domácí obrany dostal k míči Marek Moczár a snížil na 4:1. Další šance ale zůstaly nevyužity a domácí okolo 75. minuty začali opět nabírat dech. Po faulu na Krulu si vzal míč na starost kanonýr domácích Marek Máca a ranou k tyči vsítil svůj čtvrtý gól v utkání. Hosté ještě korigovali výsledek v 85. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Jakub Sýkora, ale poslední slovo mělo opět dobře hrající útočné duo domácích Máca - Krula. Prvně jmenovaný zatáhl míč po pravé straně, přesným centrem našel svého parťáka a ten dal výsledku zápasu konečnou podobu - 6:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Myslím si, že kdo se na zápas byl podívat, musí být spokojený. Hrál se útočný fotbal, a i když Hartvíkovice prohrávaly po poločase 4:0, tak to nezabalily a vlétly na nás. Chtěl bych obzvlášť vyzdvihnout výkon útočníků Máca - Krula, kteří se na zápas evidentně dobře vyspali a hráli skvěle.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , V. Kotačka [-] , S. Michal [-] - L. Šplíchal [-] (46. D. Janíček [-] ) , J. Rakušan [-] (77. P. Sedlák [-] ) , M. Coufal [-] (56. K. Kapko [-] ) , J. Jurka [-] - J. Krula [-] , M. Máca [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Moczár [-] (78. J. Kazatel [-] ) , J. Sýkora [-] (88. T. Řezanina [-] ) , D. Outulný [-] (46. M. Kopuletý [-] ) , M. Záviška [-] (78. J. Křehlík [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] , V. Rous [-] (36. D. Kopuletý [-] ) , D. Horký [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-]

ŽK: 72. M. Máca - 27. V. Rous , 66. M. Moczár , 74. M. Kafka .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 115. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - KARÁSEK Lukáš, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.