0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma nestačily na Jemnicko


Branky


0

Atraktivní duel byl k vidění v sobotu odpoledne v Hartvíkovicích, kde se představilo béčko Jemnicka. Domácí byli díky postavení v tabulce i statistice vstřelených gólů favoritem zápasu, ale hosté je dokázali překvapit a odváží si tři body po výhře 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla hned ve 2. minutě

Zápas dvou rozdílných poločasů nabídl duel 17. kola okresního přeboru v Hartvikovicích. Diváci na úvodní gól nemuseli dlouho čekat. Dočkali se hned ve 2. minutě. Střela jemnického Anděla z 25 metrů zapadla přesně za pravou tyč a Jemnicko tak vedlo 1:0. Hosté se tak dostali na koně a výkonem opanovali první poločas. Rychlým napadáním dostávali hartické pod tlak a vytvářeli si řadu šancí. Podruhé se Jemnicko radovalo v 37. minutě. Domácímu Chalupovi v bráně  se nepodařilo zkrotit Andělův centr do vápna a nešťastně si ho srazil do brány. To však nebylo všechno do poločasu se ještě prosadil Axman a do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

 

Hartvíkovice vše vsadily na jednu kartu

Ve druhém poločase začali hrát hartvikovčtí pouze na tři obránce a vše vrhli do útoku. Jemnice s vědomím toho, že už nemusí hrát se zatáhla do obrany a odolávala tlaku. Hartvikovicím se ale dobře chytajícího Růžičku v brance Jemnicka překonat nepodařilo. Za výkon z prvního poločasu si tak odvezli zaslouženě tři body hosté.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Malý [-] (73. M. Kopuletý [-] ) , D. Horký [-] , M. Kafka [-] (46. D. Kopuletý [-] ) , V. Rous [-] - M. Záviška [-] (85. J. Křehlík [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (88. T. Řezanina [-] ) - J. Sýkora [-] , M. Moczár [-] (79. J. Kazatel [-] )

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Grün [-] (85. J. Kopr [-] ) , M. Axman [-] (80. M. Polák [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (89. M. Nechvátal [-] ) , J. Gardoň [-] (63. M. Hošek [-] ) , J. Kříž [-] (67. M. Liška [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 57. D. Horký - 90. J. Kopr , 90. D. Smetana .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - HOLÍK David, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.