Chlístov doma deklasoval Rudíkov


Branky


15. L. Ferdan , 35. J. Pokorný , 40. L. Rygl , 43. L. Ferdan , 60. L. Ferdan (p.) , 84. M. Svoboda (p.) - 12. M. Skryja
0

Dva týmy bojující o záchranu se střetly v sobotu odpoledne na hřišti domácí Slavie, která přivítala Rudíkov. Hosté by se v případě výhry dostali před Chlístov, ale hráči domácích od začátku ukazovali, že si jdou pevně za vítězstvím a podle toho také zápas vypadal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím první poločas vyšel

Domácí začali hned od počátku velmi aktivním a účinným napadáním při rozehrávkách hostí a to hráli proti velmi silnému a nepříjemnému větru. Hosté si nebyli schopni nahrát a tak přicházely šance, kdy hráči domácího týmu netrefili branku nebo hosté střelu srazili na rohový kop. V 15. minutě rozehráli další ze svých rohů a domácí hráč Ferdan hlavou vstřelil první branku. Teprve potom se sice náhodně, ale přece jen do šance dostali hosté, v 18. minutě odkopli míč daleko od své branky, míč skočil před brankářem domácího týmu a ten jej za pomocí větru podběhl. Před prázdnou bránou a dobíhajícím Komínkem ukopl míč na rohový kop stoper domácího týmu. Hosty to navnadilo a měli ještě možnosti. První v 32. minutě, kdy zahrávali trestný kop Večeřou, míč prošel přes všechny bránící hráče a u vzdálenější tyče na míč nedosáhl dobíhající Mikyska M. Druhý náznak šance si vytvořili ve 33. minutě, kdy Mikyska M. vyzkoušel po větru střelu ze střední vzdálenosti, ale jeho střela se nevešla mezi tyče. Hosté se namlsali a přišel trest, ve snaze útočit zapomněli na bránění. Ve 35. minutě domácí nakopli míč na pravou stranu, kde byl osamocený Pokorný, zatáhl míč do vápna a z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře, tak to bylo 2:0. Od této chvíle se hosté zcela odevzdali a domácí navyšovali skóre. 40. minuta a rohový kop domácích, hráč hostů Večeřa míč odkopl před vápno, kde se do něj opřel Rygl Lukáš a jeho prudkou střelu nadzvedl stoper hostí Šula do šibenice. 43. minuta a stoper Šula kontroluje míč, který míří k brankáři hostí, ale šikovný a rychlý Ferdan mezi nimi míč poslal do sítě.

Ferdan dovršil v druhém poločase hattrick

V druhé půli se do první šance dostali hosté, dobře rozběhnutý Jaša byl faulován, ale hosté dostali výhodu, protože u míče byl hráč hostů Komínek, doběhl s ním do vápna, ale nedokázal zakončit. Pak už však opět hráli domácí svoji hru, kdy se po krajích rychlými útoky tlačili do šancí. Při jedné z nich a to v 54. minutě dokonce vstřelili branku, ale tomu předcházel kontakt Rygla Lukáše s brankářem Trnkou a tak gól nebyl uznán k nevoli domácích fanoušků. Domácí však dostali šanci zahrávat pokutový kop po Faulu Malce. Pokutový kop s přehledem proměnil Ferdan a dovršil tak svůj hattrick. Hosté však nezahodili zcela flintu do žita a snažili se vstřelit alespoň čestný gól. V 62. minutě byl blízko ke gólu Skryja, sebral míč obránci domácího týmu a po samostatné akci šel sám na brankáře a vystřelil, ale trefil jen brankáře. Míč se ještě dostal ke Štolpovi, ale i ten trefil připraveného brankáře. Přišla 72. minuta a Skryja využil své rychlosti a mohl uniknout obránci, ale ten jej podržel za dres, byl z toho trestný kop, který hosté rychle rozehráli do vápna, kde byl zcela osamocený právě faulovaný Skryja a tentokrát brankáře prostřelil. Domácí se pak dočkali ještě jednoho pokutového kopu, když ve vápně fauloval Šula. V 84. minutě pokutový kop proměnil Svoboda a stanovil tak konečný výsledek. Domácí vyhráli suverénně a zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - trenér: Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Vyšel nám první poločas a druhý už jsme si pohlídali.

FK Rudíkov
Jaromír Trnka - trenér: Domácí vyhráli naprosto suverénně a zaslouženě.



Místo: Chlístov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - KARÁSEK Lukáš, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.