Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Přibyslavice porazily Hartvíkovice


Branky


0

Po podzimu poslední tým tabulky Přibyslavice, hostily v úvodním jarním kole těžkého soupeře z Hartvíkovic a doufaly, že zahájí záchranářské boje plným bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení ovlivnilo zápas

Od začátku se oba týmy navzájem spíše oťukávaly a hra byla vyrovnaná. První se dostali do vedení domácí, když hostujícího brankáře překonal Roman Hruška. Hosté zanedlouho odpověděli a v 17. minutě rozvlnil domácí síť nejlepší střelec soutěže a nejlepší hráč podzimu - Jakub Sýkora. Obránci Přibyslavic jakoby nevěděli o kvalitách tohoto snajpra a v 36. minutě Sýkora poslal hosty do vedení. Těsně před odchodem do kabin se ale nechal vykartovat Milan Outulný a na celý druhý poločas svůj tým výrazně oslabil.

Domácí v druhé půli zápas otočili

Domácí do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe a hned po pěti minutách hry se dočkali vyrovnání, když se prosadil Kolman. Na tabuli svítila 58. minuta a na hřišti se udál ošklivý moment. Hostující hráč Hadraba spadl po vzdušném souboji na hlavu a musel být převezen do nemocnice. Tento moment jakoby hosty poslal do kolen a domácí v rozmezí pěti minut rozhodli o svém vítězství po brankách Hrušky a Matějka.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Spielvogel [-] (46. M. Čejka [-] ) - R. John [-] , V. Carda [-] (31. I. Samek [-] ) , M. Kopeček [-] , F. Holub [-] - L. Lopatář [-] (65. D. Jirgl [-] ) , L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (80. P. Masopust [-] ) , J. Kovář [-] - J. Kolman [-] , R. Hruška [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Kafka [-] , M. Outulný [-] , V. Rous [-] - D. Kopuletý [-] (89. T. Řezanina [-] ) , M. Záviška [-] (80. D. Outulný [-] ) , M. Kopuletý [-] , R. Hadraba [-] (56. M. Kopuletý [-] ) , M. Sýkora [-] - M. Moczár [-] (46. M. Malý [-] ) , J. Sýkora [-]

ŽK: 49. R. John , 51. R. Hruška - 21. M. Outulný , 76. M. Kopuletý , 81. J. Sýkora . ČK: 44. M. Outulný .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PŘÍKAZSKÝ Lukáš - KARÁSEK Lukáš, PISLCAJK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.